Mijn vakantieplannen voor de komende maanden

Tot voor kort waren mijn vakantieplannen voor 2018 nog niet helemaal duidelijk, maar langzaamaan begint het allemaal wat meer vorm te krijgen en kan ik zeggen dat ik dit jaar weer een heleboel mooie tripjes ga maken. Ik wil het heel graag met jullie delen omdat ik er zelf super enthousiast over ben, dus laten we maar snel beginnen!

The New York City skyline with the Empire State Building at sunset

New-York, Verenigde Staten
Ja, jullie lezen het goed. Ik ga dit jaar naar The Big Apple!! Ik heb deze geweldige trip cadeau gekregen van mijn vader voor kerstmis. (Hij is echt een ster als het aankomt op geweldige kerstcadeautjes geven haha). Ik ga begin mei met mijn vader en zusje deze wereldstad ontdekken en ik besef eerlijk gezegd nog steeds niet dat ik hierheen ga. Volgens mij komt dat pas op het moment dat het vliegtuig opstijgt, haha. We hebben al een grove planning gemaakt want er is zoveel te doen. En ik ben Gossip Girl opnieuw aan het kijken op Netflix om al lekker in de sfeer te komen. Kan niet wachten!

A rooftop view of brick chimney, buildings, and the Eiffel Tower in Paris, France.

Parijs, Frankrijk
Over geweldige kerstcadeautjes gesproken.. mijn vriend gaf me een tripje naar Parijs voor kerst. Wat een bofkont ben ik toch, hihi. We gaan eind mei, dus hopelijk is het dan al lekker weer! Mijn vriend is nog nooit in Parijs geweest en ik één keer, maar dat is ook al lang geleden. Ik heb dus heel veel zin om deze stad verder te gaan ontdekken! Ik ben stiekem blij dat ik al eens geweest ben en de Eiffeltoren al beklommen heb, want mijn vriend heeft ontzettend hoogtevrees en die wil dit dus absoluut niet doen, haha. Maar ik weet zeker dat dit een geweldige trip wordt!

Puglia, Italië
Met mijn moeder en zusje ga ik deze zomer een weekje naar het mooie Italië. We zijn al heel lang niet met z’n drietjes op vakantie geweest en juist daarom heb ik hier zoveel zin in. We wilden allemaal iets lekker zonnigs, niet per se een stedentrip maar ook niet een week aan het strand liggen. Daarom kwamen we uiteindelijk uit op een soort roadtrip door Italië waarbij onze hotels steeds een zwembad hebben. Zo kunnen we cultuur en zonnen lekker combineren! We gaan onder andere naar Napels, Pompeii, Alberobello, Lecce en Galipoli. Ons eerste hotel kijkt uit op de Vesuvius. Ik zeg het elke keer, maar ik heb hier ook zoveel zin in!

??, Noorwegen
En natúúrlijk gaan we deze zomer ook weer een weekje naar Noorwegen. Ik weet alleen nog niet wanneer en waarheen dan precies, haha. Als het uitkomt met de planning gaan we vast en zeker weer een paar dagen naar de zomercabin van de familie van mijn vriend, maar het lijkt me ook super om daarna met de auto verder naar het noorden te rijden. Daar ben ik namelijk nog nooit geweest en daar zie je meer van dit soort prachtige plaatjes als hierboven. Ik wil heel graag meer van het land zien en Audun heeft ook nog lang niet alles gezien, dus er zijn genoeg mogelijkheden!

Zoals je ziet heb ik absoluut niets te klagen als het aankomt op reizen dit jaar. Ik ga weer een heleboel moois zien. En dit zijn mijn plannen tot en met de zomer. Wie weet wat er na de zomer nog voor mij in petto ligt.. haha. Ik kan niet wachten om mijn koffers te pakken en meer van de wereld te ontdekken.

Heb jij al vakantieplannen voor dit jaar? Waar ga je heen? 

10 gedachten over “Mijn vakantieplannen voor de komende maanden

  1. Wow wat een leuke vooruitzichten! 😀 Ik ga in het najaar een paar dagen naar Londen en in de zomer een weekje strandvakantie 🙂

  2. Wat een leuke plannen! Ik weet niet of je in Italië langs Como komt, maar ik vond dat echt een hele leuke stad en ze hebben er een Kiko haha. Ik ga toevallig volgend weekend een lang weekend weg, omdat mijn moeder jarig is. en in de zomer ga ik 3 weken naar Zweden!

  3. Italie is zo mooi. Maat zelf zou ik er niet in de zomer heen gaan. De kans dat het me dan echt te warm is, is te groot. Weet je, 30-32 graden is nog te doen, maar als het warmer wordt, dan ben ik echt als een gelato gesmolten. Goed plan dat jullie het zwembad dan opzoeken.

    1. Ja, daarom is een zwembad bij het hotel zo fijn! En ik heb Istanbul en Dubai (40 graden) overleefd, dus ik denk dat Italië daar in vergelijking mee wel meevalt. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s