WWW Woensdag #7| o.a. De Bron der Verheffing

Een hele tijd geleden dat ik WWW Woensdag schreef, maar des de leuker, want nu heb ik jullie veel meer te vertellen! Januari was voor mij een hele drukke maand, waardoor ik maar twee boeken kon lezen. Jammer, maar het is niet anders. In februari heb ik ook al twee boeken gelezen, waaronder een hele dikke pil. Ik vertel je er meer over in dit artikel!

WWW Woensdag voorblad

In deze rubriek beantwoord ik de volgende vragen:
Welk boek heb je onlangs gelezen?
Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?

Welk boek heb je onlangs gelezen?
Ik schrijf dit artikel op dinsdag, en vanmorgen heb ik De Bron der Verheffing uitgelezen van Brandon Sanderson. Dit is het tweede deel van de Mistborn-trilogie. De boeken zijn ontzettend dik, De Bron der Verheffing telde wel 752 pagina’s. Toch was het het echt waard. Het boek zat fantastisch goed in elkaar en ik ben echt van de karakters gaan houden. Meer lezen jullie in een uitgebreidere recensie die binnenkort online komt!

Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Ik ben een hele tijd geleden begonnen in Phobos3, maar daar ben ik nog niet echt in opgeschoten. Nu ik De Bron der Verheffing uit heb, wil ik deze dus wel weer oppakken en uitlezen. Ook dit is een dikke pil, maar ik ben benieuwd hoe het verhaal van Leo en de andere pioniers op Mars verder gaat! Aan de andere kant heb ik ook wel even behoefte aan een wat luchtiger boek, haha.

matched

Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?
Ik was net aan het rondneuzen in mijn boekenkast, op zoek naar een dun boek dat ik snel uit kon hebben. Na de 750 pagina’s van De Bron der Verheffing ben ik eerlijk gezegd wel toe aan een wat dunner boek. Mijn oog viel op Matched van Ally Condie. Ik heb dit boek (de hele serie, trouwens) al héél lang, maar ben er nog nooit in begonnen. Dus dat is misschien wel een goed idee!

We zullen zien wat het uiteindelijk wordt in de volgende editie van WWW Woensdag. Wil je op de hoogte blijven van wat ik lees en niet op deze artikelen hoeven wachten? Dan kun je me natuurlijk altijd volgen op Goodreads! \

Welk boek ben jij op dit moment aan het lezen? 

5 gedachten over “WWW Woensdag #7| o.a. De Bron der Verheffing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s