Films die ik in januari in de bioscoop zag

In januari had ik het ontzettend druk met mijn practicum onderzoeksjournalistiek. Dat hebben jullie vast ook wel gemerkt, want er kwamen haast geen blogjes online. Gelukkig heb ik vandaag een dagje vrij en kan ik dus weer een artikel schrijven! Hoewel januari dus druk was, vond ik gelukkig wel de tijd om naar de bioscoop te gaan. Ik zag deze maand vier films in de bios!

The Greatest Showman
Laten we maar beginnen met de absolute klapper van deze maand: The Greatest Showman! Deze geweldige musical met onder andere Hugh Jackman, Michelle Williams, Zendaya en Zac Efron heeft echt mijn hart veroverd en is gelijk één van mijn favoriete films ooit geworden. Ik zag hem dan ook twee keer in de bioscoop, gewoon omdat het kan. De film gaat kort gezegd over het begin van het circus. De liedjes zijn geweldig, de acteurs zijn geweldig. Alles is geweldig!

Pitch Perfect 3
Met mijn zusje ging ik naar de nieuwste Pitch Perfect in de bioscoop. De film was eerlijk gezegd totaal anders dan we verwachtten, omdat het naar mijn mening minder op zingen gefocust was. Stiekem vond ik dat wel jammer, want het plot was ook best slecht, maar door de leuke humor en leuke liedjes bleef het wel een hele vermakelijke film om naar te kijken. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de eerste Pitch Perfect film het beste vond, en dat het daarna eigenlijk steeds iets slechter werd, haha. Maar alsnog is de film leuk om te zien!

Father Figures
Met mijn vriend ging ik naar deze comedy in de bioscoop, zonder verwachtingen. Ik had geen idee waar het over ging maar er speelden wel een aantal acteurs in die ik leuk vond. Helaas viel deze film nogal tegen. Ik vond hem vooral heel raar en eigenlijk waren er weinig momenten dat ik echt moest lachen. Het is een oke film om thuis op de bank te zien, maar ik zou er geen tien euro voor een bioscoopkaartje voor over hebben.

Taal is zeg maar echt mijn ding
Hier ging ik met Julia heen. Deze film is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Paulien Cornelisse. Ik vond de film leuk, grappig en lief, maar opnieuw niet iets waar ik de volle mep voor een bioscoopkaartje aan uit wilde geven. Wel heb ik er echt van genoten. Leuke fun fact: een klein deel van de film is opgenomen in de boekenwinkel waar ik werk.

In januari ging ik iets minder naar de bioscoop dan gemiddeld, maar in februari ben ik ook alweer twee keer geweest en ik denk dat ik zeker weer vaker zal gaan! Daar lezen jullie volgende maand alles over.

Welke film heb jij deze maand in de bioscoop gezien?

5 gedachten over “Films die ik in januari in de bioscoop zag

  1. In januari is het er niet van gekomen om naar de bios te gaan. Maar op 2 februari hebben we Groundhog Day eindelijk in de bioscoop gezien samen. … we kennen de film heel erg goed, want we zien regelmatig de dvd. Het is zo’n heerlijk simpele, échte feelgood film. Fijn.

  2. Ik moet nog steeds the greatest showman zien! Ik heb pitch perfect 3 ook in de bios gezien en ik vond hem ook wat minder leuk. De eerste blijft inderdaad het leukst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s