WWW Woensdag #6 | o.a. De poppenmaker van Krakau

In deze, alweer zesde, editie van WWW woensdag ga ik jullie vertellen wat ik de afgelopen twee weken gelezen heb, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik van plan ben om te gaan lezen. Ik kan jullie vertellen dat het een paar héle goede weken waren voor mijn Reading Challenge (ook al heb ik die al gehaald, hihi). Ik las namelijk drie boeken uit!

WWW Woensdag voorbladIn deze rubriek beantwoord ik de volgende vragen:
Welk boek heb je onlangs gelezen?
Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?

Welk boek heb je onlangs gelezen?
Sinds de laatste WWW Woensdag heb ik maarliefst drie boeken uitgelezen! Ik herlas Harry Potter en de Steen der Wijzen omdat ik rond de kerst extra behoefte voel naar de wereld van Zweinstein, haha. Ik ga de andere delen misschien ook wel herlezen, maar wel op een lekker rustig tempo. Nadat ik Harry Potter uit had, kocht ik bij Venstra een boek dat mijn aandacht meerdere malen had getrokken, namelijk De poppenmaker van Krakau. Ik begon daar dezelfde avond nog in en maandagavond las ik hem uit. Wat een bijzonder boek! Jullie kunnen zeker snel een recensie verwachten. Nadat ik deze uit had wilde ik het liefst nog een kerstig boek lezen, en toen bedacht ik me dat Jen Minkman een kort dystopisch kerstverhaal heeft geschreven die ik lang geleden op bol.com kocht. Dit verhaal heet Vuurvlieg en is zeker leuk om te lezen voor kerst! Ik had hem binnen twintig minuutjes uit, dus perfect om je Reading Challenge nog net voor het jaar te halen!

Ik beoordeelde al deze boeken met vier sterren of hoger, dus mijn zin om te lezen is hierdoor helemaal teruggekeerd!

Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Gelijk nadat ik Vuurvlieg uit had, begon ik aan het volgende kerstboek, namelijk The Story of a Nutcracker van Alexandre Dumas. Ik kocht een prachtige uitgave bij Liberty vorig jaar in Londen. Toen was ik er ook al in begonnen, maar kreeg ik hem niet voor kerst uit. Dit jaar doe ik een nieuwe poging! Het verhaal is wel iets anders dan ik hem gewend ben, maar alsnog erg mooi!

Naast deze boeken heb ik ook al héle kleine beginnetjes gemaakt in Phobos3 en Thornhill, maar hierbij ben ik echt nog maar op één tiende, haha. Toch ben ik wel van plan om deze boeken snel weer op te pakken!

Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?
Volgens mij zei ik dit al twee weken terug, maar ik wil heel graag Val & Verlossing van Leigh Barduro lezen, omdat deze serie me gewoon een heel winters gevoel geeft! Ik ben zeker van plan om deze te lezen als ik de Notenkraker uit heb. Hopelijk is dit nog voor het nieuwe jaar begint. Omdat ik met de jaarwisseling in Lissabon ben, neem ik mijn ereader mee waar Phobos3 op staat, dus hier wil ik ook lekker in verder lezen!

Welke boeken willen jullie nog voor het jaar uit krijgen?

2 gedachten over “WWW Woensdag #6 | o.a. De poppenmaker van Krakau

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s