Mijn verlanglijstje voor Kerstmis

Kerstmis komt steeds dichterbij en dat betekent dat ik langzaam al bezig ben met het inslaan van cadeautjes voor mijn familieleden. Dinsdag avond vierde ik ook al een soort Sinterkerst met vriendinnen en had ik ook al leuke cadeautjes gekocht en gekregen. Ik heb zoals elk jaar weer een lijstje met dingen die ik graag wil, en vandaag deel ik die met jullie!

christmas, loading, and winter afbeelding

Het valt me op dat er dit jaar naast gewoon leuke dingen, ook veel praktische dingen op mijn lijstje staan! Dat krijg je als je op jezelf woont haha, dan heb je opeens ook saaie dingen nodig die je voor kerst vraagt.

Handdoeken
Toen ik op mezelf ging wonen had ik amper budget en kocht ik zes schrale handdoeken bij de Action. Nu, bijna een jaar later zijn die handdoeken echt op en ben ik toe aan lekkere nieuwe, zachte handdoeken. Daarom heb ik zes donkergrijze handdoeken van de Hema gevraagd, van hotelkwaliteit. Hopelijk gaan die langer mee dan de handdoeken die ik nu heb haha.

Placemats met marmerprint
Ik heb thuis geen placemats en dat zorgt ervoor dat de tafel vaak vol ligt met kruimels. Niet handig. Daarom heb ik leuke placemats met marmerprint gevraagd. Je hebt ze bij heel veel verschillende winkels zoals Xenos en Blokker, en zelfs bol.com verkoopt ze haha.

Milk and Honey en The Sun and her Flowers van Rupi Kaur
Ik heb deze kerst geen leesboeken op mijn lijstje gezet, simpelweg omdat er gewoon nog te veel boeken in mijn kast staan waar ik maar niet aan toe kom, maar die ik wel heel graag wil lezen. Wel heb ik twee poëzieboeken gevraagd, namelijk die van Rupi Kaur. Deze lijken me echt super mooi. En de kaften zijn ook een plaatje in je boekenkast!

Image result for rupi kaur book

The Ritual of Sakura geurstokjes
Mijn geurstokjes zijn op en dat leek me het perfecte moment om nieuwe te vragen! Van de Ritual of Sakura lijn heb ik een bodylotion en deze ruikt zó ontzettend lekker, dat ik daar ook graag de geurstokjes van wil! Daarnaast vind ik de Ritualen producten er ook altijd mooi en luxe uit zien, en mijn kamer is wit met grijs, dus dat past er mooi bij!

Lightbox
Dit vind ik nou altijd zo leuk bij anderen staan, dat ik er zelf ook eentje wil! Leuk op foto’s maar ook gewoon om in je kamer te zetten. En dat je de quote zelf kan veranderen is natuurlijk helemaal leuk. Zo blijft het steeds vernieuwend. Als ik deze krijg, ga ik hem denk ik op mijn boekenkast zetten, want daar is het niet zo licht.

Lightbox A4 - 30 x 4,5 x 22 cm - incl. 84 letters en symbolen

Reisgids Lissabon
Ik ga met Oud & Nieuw een paar dagen naar Lissabon, dus hoe leuk is het als ik dan een reisgidsje kan meenemen! Zelf vind ik die van Time to momo heel leuk, omdat daar ook stadswandelingen voor je uitgestippeld staan. Zo kan je een heleboel van de stad in één dat zien omdat er al een route voor je uitgestippeld is die het leukst is.

time to momo - Lissabon

Kleine oorbelletjes van chirurgisch staal
Ik heb in augustus een tweede gaatje in mijn oor laten schieten, en ik merk als ik daar niet-zilveren oorbellen in doe, ze snel gaan ontsteken. Chirurgisch staal werkt wel prima, maar daar heb ik maar één paar van. Ik wil ze soms wel eens wisselen, dus heb ik een nieuw paar gevraagd!

Ik heb nog een paar andere dingen gevraagd, maar dat waren saaie dingen zoals sokken en een iPhone oplader. Dat leek me niet helemaal het noemen waard haha.

Wat staat er dit jaar op jullie verlanglijstje? 

 

 

 

3 gedachten over “Mijn verlanglijstje voor Kerstmis

  1. Ik ben heel slecht in het maken van verlanglijstjes. Maar ik heb een gozer die echt fenomenaal is in het bedenken van verrassingen voor mij. Zo kreeg ik ooit voor mijn verjaardag compleet onverwacht mijn tekentablet en dat had ik nooit bedacht om te vragen.
    Dit jaar heeft hij blijkbaar weer wat gescoord voor mij … en ik heb geen idee! Het pakketje ligt zelfs al ergens in huis! Ik heb ook wel een ‘verrassing’ voor hem proberen te bewaren, maar ik kan dat dus ook niet. Ik laat dan de hele tijd hints vallen, tot hij het raadt. Soms raadt hij het zonder dat ik bewust hints drop.
    De handdoeken van de Hema zijn heel lekker, maar die hotelkwaliteit is ook héél zwaar. Daar moet je wel van houden. Wij hebben er ook een paar. Maar om bijvoorbeeld mijn haar te drogen gebruik ik liever een lichtere handdoek.
    Hoe dan ook; je hebt een leuk lijstje samengesteld 🙂

  2. Ik heb een paar boeken op mijn lijstje gezet, zoals hoe overleeft rose new york?, made you up, every last word, the kiss of deception en the shadowhunter codex. Ook heb ik een sterren pyjama en Harry Potter kaars/thee erop gezet. We doen altijd lootjes trekken, dus misschien heeft iemand wel andere leuke dingen voor me verzonnen 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s