Mijn winter bucketlist

Je kunt wel zeggen dat de winter nu écht begonnen is met al die sneeuw! Het hele verkeer in Nederland is ontregeld en er wordt gewaarschuwd om binnen te blijven vandaag als je niet per se het huis uit moet. Voor mij een perfect moment om eens op een rijtje te zetten wat ik deze winter absoluut wil doen!

winter, snow, and city afbeelding

Schaatsen
Dit staat al gepland, want ik ga donderdag schaatsen met Cariena in Amstelveen! Daar is een soort mini-kerstmarkt en schaatsbaan wat er ontzettend gezellig uit ziet. Ook wil ik nog graag een keertje met Audun schaatsen bij Museumplein in Amsterdam. Ik vind schaatsen echt zo winters en gezellig, en natuurlijk kan een warme chocolademelk erna niet ontbreken!

winter, christmas, and ice afbeelding

Kerstboom kopen en opzetten
Ook dit is al gepland, want dat gaan Amy en ik morgen doen! Dit is de eerste keer voor ons dat we zelf een kerstboom gaan kopen en opzetten in ons appartement in Amsterdam. We gaan ook nog lichtjes en ballen kopen morgen, dus daar heb ik heel veel zin in. Ik hoop dat het eindresultaat mooi wordt!

Gingerbread koekjes bakken
Dit lijkt me echt superleuk om in de kerstvakantie te doen. Met mijn zusje bijvoorbeeld, vlak voor kerst. Zo kunnen we op Kerstmis de koekjes opeten! Ik moet wel nog even een recept opzoeken haha, maar ik vind de koekjes er altijd zo schattig uit zien!

christmas, Cookies, and food afbeelding

Puzzelen
Nog zoiets dat ik in de Kerstvakantie wil doen. Ik heb hier normaal gesproken nóóit tijd voor, ik ben altijd wel druk bezig met iets. Maar het lijkt me heerlijk om in de Kerstvakantie een dag uit te trekken om lekker te gaan puzzelen. Met een leuke serie op de achtergrond bijvoorbeeld.

Harry Potter kijken
Want de winter is niet compleet zonder Harry Potter films! Ik ben nu het eerste boek aan het lezen en het lijkt me geweldig om daarna de film te kijken. De eerste twee films vind ik ook heerlijk kerstig, omdat er dan nog niet zoveel erge dingen gebeuren, haha.

Kerstinkopen doen
Volgens mij ga ik dit aankomend weekend doen met Audun en daar heb ik heel veel zin in! Kerstcadeautjes kopen voor mijn familie vind ik altijd heel leuk, en het is super gezellig om dat met iemand te doen! Natuurlijk ga ik Auduns cadeautjes niet kopen waar hij bij is, dat doe ik een andere keer haha.

christmas, present, and winter afbeelding

Wandelen
Als het glibberig is is dit misschien niet zo’n goed idee, maar wandelen in het mooie winterlandschap is natuurlijk nooit verkeerd. En de frisse winterlucht opsnuiven is ook niet verkeerd!

Dit zijn een aantal van de dingen die ik deze winter absoluut nog wil doen! Heb jij nog dingen die je altijd alleen in de winter of kerstvakantie doet? Laat het me dan hieronder in de reacties weten! Misschien kan ik daar nog wat inspiratie uithalen voor mijn Kerstvakantie. 😉

Wat is jouw favoriete ding aan de winter? 

 

3 gedachten over “Mijn winter bucketlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s