WWW Woensdag #5 | o.a. Rebel & Levensbloed

Er zijn weer twee weken voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw artikel van WWW Woensdag. De afgelopen weken had ik het erg druk met de studie, mijn werk en allerlei leuke sociale activiteiten, waardoor ik minder heb gelezen dan ik wilde. Maar dat maakt niet uit, want ik heb mijn Reading Challenge toch al gehaald. Wel las ik één boek uit en schoot ik een stuk op met een boek waar ik al lange tijd in bezig ben.

WWW Woensdag voorblad

In deze rubriek beantwoord ik de volgende vragen:
Welk boek heb je onlangs gelezen?
Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?

Welk boek heb je onlangs gelezen?
Onlangs las ik Rebel van Kass Morgan uit. Dit is het vierde boek in De 100 serie. Ik vond het boek echt superleuk en heb hem ook in een ruk uitgelezen. Man, wat hou ik van deze serie! Volgens mij begint het vijfde seizoen van de TV serie in 2018 weer, en daar kijk ik ook onwijs naar uit. Rebel is wel heel anders dan de TV-serie, dus ik was blij dat ik niet over gebeurtenissen las die ik al in de TV serie gezien had, en andersom. De recensie voor Rebel staat al ingepland, dus die kunnen jullie overmorgen verwachten!

Ook las ik maandagavond Levensbloed uit. Eindelijk! Ik denk dat ik nog nooit zó lang over een boek heb gedaan: ik begon er 6 oktober in en ik las hem dus op 4 december uit. Het boek was niet per se slecht, maar het zat zo bomvol met verschillende elementen dat ik totaal niet lekker in het verhaal kwam. Een uitgebreidere recensie kunnen jullie midden december verwachten!

levensbloed

Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Nadat ik Levensbloed uit had, begon ik eigenlijk meteen in het volgende boek, namelijk Harry Potter en de Steen der Wijzen! Ik wilde Harry Potter al lange tijd herlezen en december leek me daar een perfecte tijd voor. Ik weet niet of ik de hele serie achter elkaar ga herlezen, of dat ik af en toe eens een boek oppak, maar dat zie ik vanzelf wel. Het is in ieder geval heerlijk om weer terug te zijn in de magische wereld van Harry Potter!

Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?
Vorig jaar rond deze tijd las ik Dreiging & Duisternis van Leigh Bardugo, het tweede deel in de Grisha serie. Het derde deel, Val & Verlossing ligt nog ongelezen op mij te wachten. Ik kreeg een heel winters gevoel bij de voorgaande delen dus ik denk dat ik Val & Verlossing heel graag in december wil lezen! Daarnaast wil ik The Story of a Nutcracker van Alexandre Dumas lezen. Ik kocht vorig jaar een prachtig exemplaar in Liberty in Londen, en sinds het een Kerstverhaal is lijkt het me een goede timing om dit in december te lezen!

p1160325

Welke boeken willen jullie nog lezen voor het eind van het jaar?

Een gedachte over “WWW Woensdag #5 | o.a. Rebel & Levensbloed

  1. Leuk artikel! De Harry Potter serie is inderdaad het leukst om te lezen in december. Ik denk dat ik het diner van Herman Koch deze maand wil gaan lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s