De 5 best gelezen artikelen van november

Een nieuwe maand betekent een nieuw overzichtje van de artikelen die jullie het meest gelezen hebben in november! Het blijft leuk om op deze manier terug te blikken, en zo krijg ik ook wat meer inzicht in wat jullie leuk vinden om te lezen!

light, autumn, and home afbeelding

12x leuke cadeaus voor boekenwurmen
De feestdagen komen er weer aan en dat was zeker te merken, want dit artikel stond deze maand op nummer één. Dit artikel heeft tot nu toe elke keer in de top vijf gestaan, en ik denk dat dat nog zeker even zo blijft in de feestmaanden.

Dingen die ik mis aan het wonen bij mijn ouders
Ik maakte een lijstje van dingen die ik mis aan het wonen bij mijn ouders toen ik even de behoefte had om daar te zijn. Dit artikel werd heel goed gelezen door jullie, misschien omdat jullie je er ook wel in kunnen herkennen? Ik kreeg er in ieder geval veel leuke reacties op!

Leuke dingen in november
Aan het begin van elke maand schrijf ik een overzichtje met de leukste dingen die ik in de komende maand ga doen. Zo ook voor november. Er stond niet heel veel bijzonders op de planning, maar wel een hoop gezellige dingen.

Favoriete Youtubers van het moment
Ik kijk weer een heleboel Youtube de afgelopen tijd, dus het leek me wel een goed moment om mijn favoriete Youtubers op een rijtje te zetten! Het lijstje ziet er heel anders uit dan een paar maanden geleden, dus dat vond ik wel grappig om te zien. Wie weet hebben jullie door dit artikel leuke nieuwe Youtubers ontdekt!

Ik verlaagde mijn Reading Challenge
En dat was voor mij best een drastische beslissing, maar als ik logisch nadacht was het duidelijk dat ik mijn oorspronkelijke doel niet meer ging halen. Nu ik mijn challenge naar beneden heb gegooid voel ik opeens veel minder druk om snel te lezen, en ga ik ook lekker lezen wat ik leuk vind. Als ik mijn huidige boek uit heb ga ik Harry Potter herlezen en daar heb ik onwijs veel zin in!

Dit waren de artikelen die jullie het meeste lazen de afgelopen maand. Ik ben er weer blij mee, want het zijn artikelen die ik allemaal erg leuk vond om te schrijven! Nu ik meedoe aan blogmas en er (hopelijk) elke dag een artikel verschijnt, ben ik benieuwd welke artikelen er volgende maand in het lijstje zullen staan! We gaan het zien.

Hou jij je veel bezig met de meest gelezen artikelen van jouw blog? 

 

2 gedachten over “De 5 best gelezen artikelen van november

  1. Ik heb niet echt een blog in de letterlijke zin. Ik schrijf verhalen en gedichtjes, maar vind het wel leuk om te zien wat het meest gelezen/geliket wordt! Het verschilt heel veel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s