Leuke dingen in december

Geloof het of niet, maar de laatste maand van dit jaar is toch echt aangebroken! Daarnaast begint vandaag voor mij en een boel andere bloggers Blogmas! Blogmas is een soort variatie op Vlogmas en het is de bedoeling dat je elke dag een artikel post. Ik ga heel erg mijn best doen om dit te realiseren! Ik heb een heleboel leuke artikelen voor jullie in petto, die jullie en mijzelf hopelijk helemaal in de kerstsferen gaan brengen. Ik heb er in ieder geval veel zin in! Daarnaast ga ik nog een hoop andere dingen doen in december, dus kijk snel mee naar mijn overzichtje!

december, christmas, and winter afbeelding

Een jaar samen met Audun 
Morgen is het zover: dan ben ik alweer een jaar het vriendinnetje van Audun! Echt bizar hoe snel dit jaar is gegaan. Vorig jaar zaten we nog in Ierland en vroegen we elkaar heel voorzichtig of we misschien moesten proberen onze relatie voort te zetten als we allebei weer naar huis gingen. Nu, een jaar later, is Audun naar Nederland verhuist, heeft hij een fulltime baan en zien we elkaar meerdere keren per week. En misschien nog wel het belangrijkste: we zijn nog steeds stapelverliefd op elkaar! Zondag gaan we iets heel leuks doen om dit jubileum te vieren (en ook Auduns verjaardag, want hij is volgende week jarig!), maar ik kan jullie nog niet vertellen wat het is, omdat ik het als verrassing gepland heb en hij mijn blog leest, haha. Volgende week zullen jullie er alles over lezen!

lief.png

Naar Loetje met Lisa
Lisa is een vriendinnetje van de middelbare school en hoewel we elkaar heel weinig zien (soms maar één keer per jaar!) hebben we het nog steeds ontzettend leuk als we weer afspreken. Vorige week was ik bij haar nieuwe huisje kijken en toen spraken we meteen af om bij Loetje te gaan eten binnenkort! Ik heb er heel veel zin in want het eten bij Loetje is heerlijk, en we hebben altijd genoeg bij te kletsen.

Bioscoopavond van mijn vaders werk
Elk jaar rond de Kerst geeft mijn vaders werk een soort feest voor de klanten en werknemers. Dit speelt zich altijd af in een grote bioscoop in Ede, waar er twee nieuwe films gedraaid worden waar je uit kunt kiezen. Naast dat het kijken van deze nieuwe films, is vooral de gezelligheid eromheen heel erg leuk. Er worden kerstliedjes gezongen, er zijn oliebollen en andere heerlijke hapjes te eten. Vorig jaar was er zelfs een kerststalletje met echte geitjes en een ezel, en kon je glüwein drinken. Deze dag is echt perfect om in de kerststemming te komen en ik heb er dan ook heel veel zin in!

Kerstmis
Need I say more? Natuurlijk heb ik onwijs veel zin in Kerst! Het is altijd één van mijn favoriete periodes van het jaar. Audun is met de Kerst naar zijn familie in Noorwegen, dus ik breng de Kerst zelf door bij mijn eigen familie. Lekker eten, spelletjes doen, films kijken en cadeautjes uitpakken. Ik heb er echt onwijs veel zin in!

christmas, happy, and decoracion afbeelding

Lissabon
Na de Kerst is het nog niet over met de pret, ik vier namelijk Oud & Nieuw voor het eerst in mijn leven ergens anders dan in Nederland! Ik ga namelijk naar Lissabon met Audun! Hij is met de kerst natuurlijk in Noorwegen en daardoor wilden we het liefst met z’n tweetjes ergens anders Oud & Nieuw vieren, en ook nog de kerstsfeer meepakken in een ander land. Uiteindelijk werd het Lissabon! We hebben er ontzettend veel zin in. We zijn beide nog nooit in Lissabon geweest, maar ik hoor van iedereen dat het er heel erg leuk is. Tips zijn zeker welkom!

Genoeg leuke dingen om in december naar uit te kijken dus! Verder hoop ik lekker veel van de winterse gezelligheid te gaan genieten door bijvoorbeeld kerstmarkten te bezoeken of te gaan schaatsen. Maar daar vertel ik jullie in een volgende post graag meer over!

Wat voor leuks ga jij in december doen? 

2 gedachten over “Leuke dingen in december

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s