Films die ik in november in de bioscoop zag

Ik ben in november minder vaak naar de bioscoop geweest dan ik had gehoopt. Alsnog heb ik het geld van mijn Unlimited er dubbel en dwars uit gehaald, maar ik had ook veel andere leuke dingen te doen deze maand, zoals etentjes en verjaardagen. Toch heb ik weer een leuk overzichtje voor jullie!

Related image

Jigsaw
Ik kijk bijna nooit meer horrorfilms, maar toen Jigsaw uit kwam moest ik hier wel met Cariena heen. Wij keken als 13-jarige meisjes al de Saw films onder een dekentje, en nu er een nieuw deel uit kwam leek het ons leuk om daarheen te gaan in de bioscoop. Ik moet toegeven dat ik het een stuk minder eng vond dan ik me herinner, maar dat zal vast ook de leeftijd zijn. Het was wel weer een goed verhaal met plottwist die ik niet zag aankomen!

The Snowman
Dit is een boekverfilming van een Noorse thrillerauteur, en de film speelt zich dan ook af in Noorwegen. Perfect dus om met mijn vriend heen te gaan! We vonden het alleen beide jammer dat de film in het Engels was, terwijl het verhaal zich dus afspeelt in Noorwegen en iedereen ook Noors is, met Noorse namen en al. Maar het is ook wel logisch dat de film Engels is. Het verhaal was goed, en ook heel luguber. Eigenlijk was het nét geen horror, maar er zaten zeker een paar smerige details in.

Justice League
Mijn vriend keek heel erg uit naar Justice League, en ik ging graag met hem mee! Ik ben DC en Marvel films het afgelopen jaar veel meer gaan waarderen dan dat ik al deed. Helaas vonden we de film beide ontzettend tegenvallen. Er zat naar onze mening geen verhaal in, en de slechterik was heel makkelijk te verslaan. We waren helaas echt een beetje teleurgesteld toen de film was afgelopen. 😦

Murder on the Orient Express
Ook naar deze film was ik héél benieuwd. De film is gebaseerd op het boek van Agatha Christie, een beroemde auteur van detectives. Ik vond het verhaal zelf goed en ik had de ontknoping niet zien aankomen. Maar wat ik vooral zo tof vond aan deze film was de tijd waarin het zich afspeelde, de sfeer van de film en de prachtige beelden van de trein die door besneeuwd landschap reed. En de cast was geweldig! Ik zou deze film zeker aanraden!

C’est La Vie
Gisteren zag ik deze film samen met Julia, collega en studiegenootje! Ik had hoge verwachtingen van deze film, want het is mede gemaakt door de makers van Intouchables, één van mijn favoriete films ooit. Helaas was C’est La Vie nogal een rare film. Ik weet even niet hoe ik het anders moet omschrijven. Er waren stukken dat we hardop hebben gelachen, maar de film was vooral heel langdradig en er was naar mijn mening teveel dialoog. Jammer, maar helaas!

 

Welke films heb jij de afgelopen maand gezien? 

7 gedachten over “Films die ik in november in de bioscoop zag

  1. Ik heb Jigsaw en Murder on the Orient Express ook gezien afgelopen maand! The Snowman ben ik ook nog wel benieuwd naar 🙂

  2. Ik ben heel erg benieuwd naar murder on the orient express! Ook ben ik nu nieuwsgierig naar jigsaw en the snowman, ook al ben ik helemaal niet zo van de horror films.

  3. Justice League was inderdaad niet echt een meesterwerk, maar The Flash was wel echt ontzettend grappig! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s