WWW Woensdag #4 | o.a. Polderglamour & Rebel

Het is weer woensdag en dat betekent weer een nieuw WWW artikel! Ik heb besloten dit eens in de twee weken te doen, omdat ik niet zóveel boeken per week lees dat ik daar elke week een interessant artikel over kan schrijven. Om de week is dus beter, want dan heb ik ook daadwerkelijk iets nieuws te vertellen. Laten we gaan kijken naar wat ik de afgelopen weken gelezen heb, nu aan het lezen ben, en hierna wil gaan lezen!

WWW Woensdag voorblad

In deze rubriek beantwoord ik de volgende vragen:
Welk boek heb je onlangs gelezen?
Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?

Welk boek heb je onlangs gelezen?
Maandagavond las ik Polderglamour uit, een boek dat geschreven is door Daan Boom en Stijn van Vliet, bekend van o.a. Streetlab. Zij schreven dit boek in slechts 48 uur en daardoor was ik heel benieuwd wat ze ervan gebakken hadden. Ik vond het boek best vermakelijk, en het las vlot, maar erg goed was het verhaal niet. Toch ben ik blij dat ik het gelezen heb!

Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Geloof het of niet, maar ik ben nog stééds bezig in Levensbloed van Gena Showalter. Ik ben wel een stuk verder gekomen, want ik ben nu ruim over de helft. Ik wilde hem dit weekend heel graag uitlezen, maar mijn vriend heeft hem verongeluk in zijn rugzak mee naar huis genomen haha. Ik zie hem vanavond pas weer, maar ik hoop wel dat ik Levensbloed deze week kan uitlezen want zo ondertussen ben ik er wel een beetje klaar mee, haha.

Omdat ik dus niet verder kon in Levensbloed, had ik Polderglamour gelezen en daarna ben ik begonnen in Rebel van Kass Morgan. Dit is het vierde deel uit de 100 serie. Ik vond de vorige boeken super leuk en ik ben ook heel verslaafd aan de serie, dus vind ik het heel leuk om weer een nieuw boek te lezen. Ik merk wel dat ik heel erg moet omschakelen tussen het boek en de serie. De serie is gewoon heel anders dan het boek, en daardoor haal ik heel veel dingen door elkaar. Desondanks vind ik het wel echt een leuk boek tot nu toe. Ik denk dat ik deze snel uit zal lezen.

Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?
Ik zit een beetje te twijfelen, maar ik wil sowieso heel graag Harry Potter gaan lezen in de decembermaand. Dus ik denk dat ik mijn ongelezen boeken even op de tweede plaats zet en in plaats daarvan lekker Harry Potter ga herlezen. Ik heb echt behoefte aan deze serie en alle magie! Daarnaast wil ik dan ook steeds de films gaan kijken als ik een boek uit heb. Kerstgevoel gegarandeerd, want met Harry Potter krijg ik altijd extra zin in Kerstmis. Ach, we zullen over twee weken zien welke boeken ik daadwerkelijk ben gaan lezen haha.

Welk boek willen jullie graag gaan lezen in december? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s