Favoriete Youtubers van het moment

Ik zit echt in zo’n fase dat ik superveel Youtubefilmpjes kijk. Als ik wakker wordt, tijdens het ontbijt en opmaken en voordat ik ga slapen; Youtube lijkt me de laatste tijd maar niet te kunnen vervelen. Ook heb ik de laatste tijd weer een hoop nieuwe Youtubers ontdekt, maar kijk ik ook graag naar favorieten die ik al jaren volg. Het leek me wel weer eens tijd om mijn favoriete Youtubers van dit moment voor jullie op een rijtje te zetten!

backround, inspiration, and ocean afbeelding

Disfordazzle
We beginnen met een Nederlandse Youtuber en ook nog eens eentje die ik al héél lang volg, en die me nog nooit is gaan vervelen: Diana van Disfordazzle! Ik vind haar video’s elke week weer super inspirerend en creatief, en ook haar weekvlogs kijk ik altijd met veel plezier.

 

Zoella
Nog iemand die ik al héél lang volg en die jullie ongetwijfeld zullen kennen: Zoe Sugg oftewel Zoella! Haar vlogs zijn echt mijn favoriete video’s, het is altijd zo gezellig en perfect om op te zetten als je bijvoorbeeld je kamer aan het opruimen bent, of je ’s ochtends aan het klaarmaken bent. Ik kan niet wachten tot Zoe weer aan Vlogmas begint!

 

MuchelleB
Muchelle woont in Australië en is helemaal into het minimalisme en het zo productief mogelijk zijn. Haar video’s gaan dan ook over minimalisme, lifestyle, mindstyle en alles daaromheen. Ik vind haar video’s super inspirerend en krijg er altijd zin van om op te ruimen of om mijn ‘leven te beteren’, haha.

 

Siena Mirabella
Siena volg ik ook al heel lang, maar ze behoorde eigenlijk nooit echt tot mijn favorieten, tot kort. Ik vind haar gewoon heel grappig, ze is super sarcastisch op een grappige manier. Daarnaast houdt ze ook heel erg van lezen en vind ik haar kledingstijl echt super.

 

Jusuf
En mijn meest recente ontdekking, Jusuf! Jusuf is een Filipijns 18 jarig meisje die in Zwitserland woont, maar ze is altijd met Engels als moedertaal opgegroeid. Ze maakt vlogs en videos over productiviteit, haar vegan lifestyle en gewoon alles wat ze in haar leven doet. Ze inspireert mij doordat ze altijd zo vroeg opstaat om hard te lopen haha. Zo knap!

 

En naar deze Youtubers kijk ik het liefst de laatste tijd! Natuurlijk vind ik het altijd leuk om nieuwe Youtubers te ontdekken, dus als je nog aanraders hebt, laat het me dan vooral hieronder weten!

Fijne dag allemaal ❤

3 gedachten over “Favoriete Youtubers van het moment

  1. Haha, hele andere YouTubers dan die ik volg :’) Ik vind de video’s van Ryan Higa echt hilarisch en daar zit ook heel veel werk in en daarnaast volg ik ook Shane Dawson, want hij is ook echt heel grappig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s