WWW Woensdag #3 | o.a. Monster

Het is weer woensdag en dat betekent een nieuw overzichtje van alles wat ik afgelopen week heb gelezen, aan het lezen ben en van plan ben om te lezen. Ik hoop dat deze artikelen niet saai gaan worden, want ik lees niet superveel per week. Daarom ben ik even aan het nadenken of ik WWW niet beter eens per twee weken kan doen. Laat me vooral weten wat jullie hiervan denken! Afijn, vandaag in ieder geval weer mijn wekelijkse overzichtje!

WWW Woensdag voorblad

In deze rubriek beantwoord ik de volgende vragen:
Welk boek heb je onlangs gelezen?
Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?

Welk boek heb je onlangs gelezen?
Afgelopen week was best een goede leesweek! Vorige week was ik in twee boeken bezig, en die las ik beide uit! Het gaat hier om Wonderland, een YA kerstbundel vol korte verhalen, en March, het derde deel uit de Calendar Girl serie. Ik deed mee aan de blogtour rondom Wonderland en mocht daarom auteur Rianne Werring interviewen, superleuk! Haar interview kun je hier lezen. Mijn recensie van de bundel komt zaterdag online!

Het derde deel van de Calendar Girl serie, March, viel me eigenlijk een beetje tegen. Ik vond het nogal een saai verhaal, maar wat ik wel heel goed vond is dat het allemaal iets minder om Mia draaide. Ik las de vorige twee delen vorig jaar en toen vond ik ze heel erg leuk, maar ik denk toch dat het niet echt iets voor mij is.. Jammer, maar ach, dat heb je soms!

Ook las ik Monster uit van Michael Grant. HarperCollins had mij gevraagd of ik dit boek voor de publicatiedatum wilde lezen, zodat ik mijn recensie op de dag van verschijning kon plaatsen. Dat wilde ik wel, want ik vond de Gone serie geweldig! Ook van Monster heb ik weer genoten. Mijn volledige recensie lees je hier.

Wonderland

Welk boek ben je momenteel aan het lezen? 
Zoals de afgelopen weken ben ik dus nog steeds in Levensbloed bezig en ook ditmaal heb ik geen pagina verder gelezen. Wel met een goede reden, want de blogtours waaraan ik meedeed (en dat waren er wel drie!) gingen even voor. Toch hoop ik Levensbloed deze week weer op te pakken, want ik ben al bijna op de helft!

Welk boek wil je hierna gaan lezen?
Ik heb nog een stapeltje recensie exemplaren liggen en die wil ik er in november eigenlijk allemaal doorheen beuken, zodat ik in de decembermaand eens een maandje mijn eigen boeken kan gaan lezen! Daar heb ik dit jaar namelijk amper de tijd voor gehad en dat vond ik heel erg jammer. Aan de andere kant moet ik ook niet zeuren want ik heb fantastische recensie exemplaren mogen lezen, maar er blijven zoveel eigen boeken liggen die ik ook graag wil lezen! En daarnaast kriebelt het ook weer om Harry Potter te herlezen tijdens Kerst, haha.

Oke, maar de boeken die ik in november wil gaan lezen zijn:
Vogelvrij – Sebastian de Castell
Rebel – Kass Morgan
Een fijne neus voor liefde – Stacey Lee
Vrienden voor het leven – Astrid Harrewijn

We zullen zien wat er van dit lijstje terecht komt haha!

Wat hebben jullie de afgelopen week gelezen? 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s