Leuke dingen in November

November is een paar dagen geleden al van start gegaan, maar ik had nog geen tijd gehad om de leuke dingen die deze maand gaan plaatsvinden voor jullie op een rijtje te zetten. Toch wilde ik dat wel nog graag doen, dus dan maar iets later. We hebben Halloween achter ons gelaten en gaan nu langzaamaan richting de Sinterklaas en Kerstperiode, waar ik ook heel veel zin in heb. Maar voordat dat zover is, laten we eerst gaan kijken naar de leuke dingen in november!

november, autumn, and hello afbeelding

Jigsaw met Cariena
Ik ken Cariena al een hele tijd (mijn eerste blog had ik samen met haar!) en afgelopen woensdag gingen we naar de film Jigsaw. We hebben namelijk alle Saw films vroeger gekeken en die maakten ons doodsbang, dus leek het leuk om deze traditie voort te zetten en samen naar de nieuwste film te gaan. Dat was echt heel leuk, ook al was de film een stuk minder eng dan dat ik ze vroeger vond, haha. Natuurlijk ook wel logisch, als je bedenkt dat het nu ongeveer vijf jaar later is!

Mijn eerste blogtours
Hoewel ik al vaker een uitnodiging gekregen heb om mee te doen aan een blogtour, heb ik dit nog nooit gedaan. Vaak dacht ik het boek niet op tijd voor de deadline uit te krijgen, of er was een andere reden waardoor ik niet mee kon/wilde doen. Deze maand doe ik mee aan niet één, maar twee blogtours! Namelijk die van Wonderland en S.T.A.G.S. Beide boeken vond ik erg leuk en jullie kunnen de artikelen verwachten op 6 november en 16 november.

Uiteten met familie + aanhang
Mijn opa is in juni overleden en mijn vader en zijn broers hebben zijn huisje waarin hij woonde laatst verkocht. Dit leek mijn vader en zijn broers een mooie gelegenheid om uiteten te gaan met de hele familie en aanhang. Mijn neefjes en nichtjes worden natuurlijk ook ouder, en sommige hebben al een vriendje of vriendinnetje, en ook mijn zusje heeft sinds kort een vriend! Audun gaat natuurlijk ook mee en ik weet zeker dat het hartstikke gezellig wordt!

Papa jarig
Mijn vader is 19 november jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden! Hij viert het de dag zelf, en omdat ik sinds ik op mezelf woon mijn familie niet zovaak meer zie, ben ik familieverjaardagen etc. steeds meer gaan waarderen. Ik heb er veel zin in! De dag ervoor gaan we ook nog eens lekker uiteten met Audun, Valerie en haar vriend, dus dat wordt natuurlijk ook heel gezellig!

Verder ga ik in november weer een heleboel werken, is mijn nieuwe vak begonnen en hoop ik nog van het herfstweer te kunnen genieten voordat het echt winter wordt!

Wat zijn jullie plannen in november? 

2 gedachten over “Leuke dingen in November

  1. Leuk om te lezen! Ik ga misschien vanavond naar Jigsaw, ben heel benieuwd. Veel plezier deze maand! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s