WWW Woensdag #2 | o.a. S.T.A.G.S. & Wonderland

Het is weer woensdag en dat betekent een nieuw overzichtje van alles wat ik afgelopen week heb gelezen, aan het lezen ben en van plan ben om te lezen. Ik heb best een goede leesweek gehad ondanks dat ik het best druk had met andere dingen. Kijken jullie mee?

WWW Woensdag voorbladIn deze rubriek beantwoord ik de volgende vragen:
Welk boek heb je onlangs gelezen?
Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?

Welk boek heb je onlangs gelezen?
Woensdagavond las ik S.T.A.G.S. van M.A. Bennett in één ademteug uit. Ik had al lang geen boek gelezen dat ik zó leuk vond als deze. Ik gaf hem dan ook een dikke vijf sterren. Ik doe mee aan de blogtour rondom dit boek en jullie kunnen mijn recensie daarom pas 16 november verwachten, maar dan weten jullie alvast dat die recensie heel positief is!

Welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Ik ben nog steeds in Levensbloed bezig. Volgens mij ben ik daar geen bladzijde in verder gekomen sinds het vorige artikel. Best jammer, maar ik voel totaal de drang niet om verder te lezen.

Daarnaast ben ik nu bezig in Wonderland. Ik doe ook mee met de blogtour rondom dit boek en jullie kunnen mijn artikel daarvoor volgende week verwachten. Ik vind het een hele leuke bundel, maar stiekem vind ik het een beetje jammer dat ik dit boek rond Halloween lees in plaats van Kerst. Het bevat namelijk alleen maar Kerstverhalen, en ik zit zelf nog helemaal in de Halloween modus!

Ook ben ik afgelopen weekend begonnen in het derde deel van Calendar Girl: Maart. Ik lees de maanden allemaal apart van elkaar in plaats van de gebundelde boeken. Ik had al heel lang geen Calendar Girl gelezen dus moest even inkomen, maar ben nu bijna op de helft en vind het weer hartstikke leuk! Het leest gewoon lekker snel weg.

Welk boek ben je van plan hierna te lezen?
Zoals ik vorige week ook al zei, ben ik één van de bloggers die het boek Monster van Michael Grant als eerste mag lezen. De recensie hiervoor moet op 7 november gepubliceerd worden, de dag dat het boek uitkomt. Ik moet nog aan het boek beginnen dus ik ga deze sowieso als eerste lezen als ik Wonderland uit heb. Ik heb heel veel zin om me weer in de Gone wereld te begeven!

Daarnaast zei ik het vorige week al, maar ik ben heel benieuwd naar Vogelvrij van Sebastien de Castell. Aangezien ik S.T.A.G.S. van uitgeverij Meis & Maas zo geweldig vond, ben ik nu nog nieuwsgieriger naar Vogelvrij! En daarnaast heb ik er bijna alleen maar goede verhalen over gehoord.

Welk boek heb jij afgelopen week uitgelezen? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s