Herfstige dingen die ik binnenkort wil doen

De timing van deze post is voor mij nogal raar, want vanavond om tien uur stap ik in het vliegtuig naar Dubai! Waar het 37 graden is. Ik vind het heerlijk om nog even naar de zon te gaan, maar ik merk wel dat er een soort van knop om moet nu ik net helemaal in de herfstsferen ben. Er zijn namelijk nog een aantal dingen die ik écht wil doen in deze tijd van het jaar, en die dingen zette ik voor vandaag op een rijtje.

autumn, fall, and pumpkin afbeelding

Een boswandeling maken
Want het bos is natuurlijk op z’n mooist als de blaadjes gaan verkleuren! Hier in Amsterdam is alles nog vrij groen, maar ik wil als ik terug ben uit Dubai zeker een keer naar het Amsterdamse bos om lekker rond te wandelen en van de mooie natuur te genieten. Om natuurlijk vervolgens af te sluiten met een kop thee of warme chocolademelk!

Een herfstschaal maken
Dit deed ik vroeger altijd en lijkt me zo ontzettend leuk om weer te doen. Als ik dan naar het bos ga, wil ik allerlei mooie dingen verzamelen zoals blaadjes, dennenappels, kastanjes en eikeltjes, en daar dan vervolgens een mooie herfstschaal van maken. Ik heb de perfecte schaal al thuis liggen. Het gaat dan ook zo lekker naar herfst ruiken in de herfst, mmmm.

winter, sweater, and scarf afbeelding

Lekker veel griezelfilms kijken op Netflix
Er zijn genoeg leuke films en series te vinden voor oktober, dé herfstmaand. Ik ben onlangs begonnen aan The Worst Witch en hoewel het totaal niet griezelig is (het is juist grappig en schattig) brengt het me wel echt in de herfstsferen, en ik krijg nu extra zin in Halloween! Ik wil ook nog echt Hocus Pocus kijken want dat schijnt een echte klassieker te zijn.

Minstens één eng boek lezen voor Halloween
Ik heb nog nooit echt een boek gelezen dat als thema ‘horror’ of iets dergelijks had, maar dat wil ik deze maand wel graag gaan doen! Anna dressed in blood lijkt me bijvoorbeeld wel wat, en de Lockwood & co. serie schijnt ook super eng te zijn. Lekker griezelen in bed met een boek klinkt super!

autumn, fall, and fire afbeelding

Heeel veel thee drinken
Want ik HOU van thee en ik heb veels te veel thee staan. En ik blijf maar bij kopen haha. Ik heb laatst van Pickwick ‘Winter Glow’ gekocht en die brengt me echt helemaal in de herfstsferen. Mijn waterkoker gaat zeker overuren draaien deze herfst, en ik heb de perfecte mok waar geloof ik wel een liter in kan, dus dat komt wel goed haha.

Maar goed, voordat ik al deze dingen ga doen, ga ik eerst even een weekje genieten in het zonnige Dubai. Als ik dan terug kom en jullie allemaal in een herfstdip zitten, zal ik jullie lekker jaloers maken met mijn verslag over komende week hihi.

Wat doen jullie om extra van de herfst te genieten? 

6 gedachten over “Herfstige dingen die ik binnenkort wil doen

  1. Ik wil echt heel graag een fijne boswandeling maken met onze kleine chihuahua. Hij is ook gek op de hersft. Dat weet ik, omdat hij nu hele lange wandelingen wil maken als ik met hem uit ga. Hij rent graag achter vallende blaadjes aan. Misschien dat ik dan ook wel hier en daar eikeltjes en kastanjes vind…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s