De 5 best gelezen artikelen van september

De laatste tijd ben ik weer een beetje in mijn statistieken gedoken en kwam ik tot de conclusie dat ik het hartstikke grappig vind om te zien waar jullie allemaal rondhangen op mijn blog. Daarom ga ik vanaf vandaag elke maand een overzichtje publiceren met de vijf best gelezen artikelen van de afgelopen maand.

tumblr_octogfbAL81s48wp6o1_540.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Ik ga in oktober op reis naar..
Jullie waren heel benieuwd waar mijn volgende reisje naar toe gaat! Ik kreeg een stedentrip naar Dubai van mijn moeder voor mijn verjaardag, en dinsdag is het al zover. Ik moet nog wel wat dingen voorbereiden, maar ik heb er echt enorm veel zin in. En eerlijk? Ik vind het ook wel een beetje spannend. Ik ben nog nooit zo ver weg geweest en ik bereid me dan ook voor op een cultuurshock. Jullie zullen er natuurlijk alles over lezen als ik terug ben.

2. 12x leuke cadeaus voor boekenwurmen
Heel grappig, want dit artikel schreef ik al in 2015, maar hij wordt nog elke dag bekeken. In dit artikel geef ik 12 leuke cadeautips voor boekenliefhebbers. Ik hoop dat mensen er iets aan hebben als ze dit artikel lezen!

3. Mijn twee genântste blunders 
Jullie vonden het blijkbaar heel leuk om te lezen hoe ik mezelf het afgelopen jaar voor schut heb gezet, haha. Er kwam vooral veel verkeer via Facebook, dus ik denk dat mijn Facebookvrienden heel nieuwsgierig werden naar hoe klunzig ik eigenlijk ben ;). Ik vond het zelf ook grappig om weer op te schrijven, en gelukkig schaam ik me er niet meer voor. Misschien doe ik dit over een tijdje nog wel eens!

4. 16 dingen die je nu meteen weg kunt gooien
Ik ben weer wat meer met minimalisme bezig geweest in september en daardoor schreef ik deze post. Hij heeft mij zeker geholpen bij het ontspullen van mijn appartement en ik hoop dat hij sommige van jullie ook een duwtje in de rug kan geven bij het opruimen van je huis of kamer.

5. The Script – Freedom Child | Track by Track Review
Ik vind het heel leuk dat deze er tussen staat, want hier heb ik heel veel werk aan besteed! Het geeft dan altijd een fijn gevoel als het artikel goed ontvangen wordt. Ik luisterde het nieuwe album van The Script en gaf mijn eerlijke mening erover. De meeste liedjes vind ik heel erg leuk! Extra leuk: ik heb afgelopen vrijdag kaartjes weten te bemachtigen voor het concert in maart. YAY! Ongelofelijk veel zin in.

Ik vind het leuk om te zien dat artikelen waar ik veel tijd aan heb besteed, ook goed worden gelezen. Ook vind ik het grappig dat één uit de vijf artikelen al heel lang geleden is geschreven. Ik ben benieuwd welke artikelen er volgende maand in dit lijstje zullen staan!

Hou jij je veel bezig met de statistieken van je blog? 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s