Leuke dingen in oktober

Oktober is aangebroken, en dat betekent dat de herfst nu echt hier is. Hoewel ik het weer eigenlijk nog hartstikke goed vind (op een paar herfstige buien na), zit ik wel al helemaal in de herfstsferen. Ik heb een aantal lekkere warme truien gekocht, de kaarsjes branden alweer en mijn waterkoker draait overuren zodat ik altijd voorzien ben van een lekker kopje thee. Behalve de herfst in het algemeen zijn er nog een heleboel andere dingen in oktober, waarover ik jullie graag iets meer vertel!

october, autumn, and hello afbeelding

Mirjam Hillebrand in Libris Venstra
Ik vertelde er gisteren al iets over in mijn New In – September post, maar donderdag komt Mirjam Hillebrand, auteur van Voorlopers, naar de boekhandel waar ik werk voor een event van Young&Awesome Readers. Ik moet haar boek nog lezen, dat ga ik deze week doen, maar ik heb in ieder geval erg veel zin in het event, want het wordt hoe dan ook gezellig!

Auduns ouders komen naar Nederland!
Van vrijdag tot maandag komen de ouders van Audun een weekendje naar Nederland om Audun op te zoeken, te kijken waar hij werkt, en ook nog iets van Amsterdam te zien. Zondagavond ga ik met hen en mijn ouders uiteten, zodat ze ook elkaar al een keertje kunnen ontmoeten. Die kans zal er namelijk niet heel vaak zijn. Ik hoop dat ze het goed met elkaar kunnen vinden!

Dubai
Need I say more? Over precies een week ga ik voor vijf dagen naar Dubai. Vorige week heb ik met mijn moeder en onze reisleider al om de tafel gezeten om te bespreken wat we allemaal gaan doen en geloof me, het wordt geweldig. Ik kan niet wachten om alles aan jullie te laten zien! Maar eerst ga ik het natuurlijk zelf beleven. Ik weet zeker dat het geweldig gaat worden.

Borrelen met studiegenootjes
Ik ben natuurlijk in september begonnen aan mijn master journalistiek, en hoewel ik ook de passende bachelor heb gedaan, kende ik helemaal niemand van mijn studiegenootjes. Gelukkig zijn het allemaal hartstikke aardige mensen, en we gaan vrijdag (en eind oktober nog een keer) gezellig met elkaar borrelen. Het lijkt me heel leuk om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een biertje, in plaats van een studieboek haha.

Halloween
Oktober is natuurlijk de maand van Halloween en hoewel het in Nederland helaas minder groot gevierd wordt dan in bijvoorbeeld Ierland, heb ik er evengoed wel zin in. Er zijn vast wel leuke Halloweenfeestjes in Amsterdam te vinden, en ik wil ook lekker veel griezelfilms kijken!

Welke leuke dingen ga jij in oktober doen? 

4 gedachten over “Leuke dingen in oktober

  1. Yes, Halloween! Helaas doen we er hier in Nederland inderdaad niet zoveel aan, maar ik ga zeer zeker een griezelfilm kijken – moet er alleen nog steeds eentje uitkiezen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s