New In | September 2017

Toen ik het lijstje ging maken voor dit artikel, verbaasde ik me over hoe weinig boeken ik eigenlijk nog aanschaf. Aan de ene kant is dat natuurlijk heel goed, want er staan nog minstens veertig ongelezen boeken in de kast. Aan de andere kant maakt het deze artikelen wel iets saaier, maar goed. De boeken die ik heb mogen toevoegen zijn stuk voor stuk toppers, dus ik wilde ze toch aan jullie laten zien!

new in septemberIk werk sinds september bij boekhandel Libris Venstra in Amstelveen, en als grote geluksvogel die ik ben krijg ik 30% korting op alle artikelen die zij verkopen. Logisch dus dat ik die korting moest uitproberen! Afgezien van een heleboel schoolspullen die ik daar kocht, kocht ik ook iets waar ik al langere tijd nieuwsgierig naar was, namelijk een bullet journal!

bulletjournal

Ik ben echt een noob op dit gebied, en voel me eerlijk gezegd ook een beetje late to the party, want iedereen in boekblogland leek maanden geleden al aan het bullet journallen geslagen, maar goed, ik heb er nu dus ook één gekocht. Ik weet nog niet of ik er echt heel veel mee ga doen, want ik heb al een fijne planner. Toch vind ik het wel leuk om lekker in te doodelen, lijstjes in bij te houden en dingen te tracken. Mijn oktober voorpagina ziet er zo uit, en hoewel ik geen kunstenares ben, vond ik het toch heel aardig gelukt:

bulletjournal oktober

Ik wil nog een soort review schrijven over hoe dit boekje mij bevalt, maar dan moet ik hem eerst daadwerkelijk gaan gebruiken haha. Dus die hebben jullie tegoed!

Als tweede nieuwe boek van deze maand, kreeg ik dit prachtige exemplaar binnen van Vogelvrij, geschreven door Sebastien de Castell. Bedankt, uitgeverij Meis & Maas! Het boek was echt heel mooi gepresenteerd en het voelde echt alsof ik jarig was toen die binnen kwam. Ik kan niet wachten om het te lezen!

Image-2

Daarnaast kocht ik zelf Sneeuw als As van Sara Raasch. Ik kreeg namelijk het tweede deel van HarperCollins toegestuurd (dankjewel!), maar had het eerste deel dus nog niet gelezen. Des de meer reden om het eerste deel aan te schaffen, die trouwens in oktober maar een tientje kost. Ik ben heel benieuwd naar het verhaal, het lijkt me echt iets voor mij!

Sneeuw als as sara raasch

En als laatste kocht ik gisterenavond Voorlopers van Mirjam Hillebrand als ebook. Ik ga haar namelijk donderdag ontmoeten, als ze langskomt in de boekhandel waar ik werk! Ik heb er heel veel zin in, maar moet voor die tijd natuurlijk wel haar boek gelezen hebben! Dat gaat denk ik wel lukken, want het heeft maar 240 bladzijden. Ik ben heel benieuwd naar het verhaal, want ik heb er al veel goede dingen over gehoord!

Lijkt het jou ook leuk om Mirjam Hillebrand te ontmoeten? Kom dan donderdag vooral naar Libris Venstra! Klik hier om naar het Facebook-event te gaan met alle informatie.

Voorlopers mirjam hillebrand

Deze boeken heb ik deze maand aan mijn kast/ereader mogen toevoegen. Ik ben er heel blij mee en hoop zoals altijd ze allemaal snel te kunnen gaan lezen. Natuurlijk kunnen jullie recensies verwachten van allemaal!

Welke boeken heb jij in september gekocht?
En wat is het favoriete boek dat je in september gelezen hebt? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s