Favoriete Bookstagrammers #1

Vorige week liet ik jullie al mijn favoriete bookstagramfoto’s zien van mijn eigen account. Omdat er zoveel prachtige feeds op bookstagram te vinden zijn van anderen, leek het me ook leuk om eens een paar andere accounts in het zonnetje te zetten op mijn blog. Dit zijn accounts waarvan ik de feed super mooi vind, en waar ik zelf inspiratie uit haal die ik gebruik voor mijn eigen foto’s. Laten we snel gaan kijken naar de eerste vijf favorieten!

bookstagram.png

Ik krijg zo’n knus gevoel bij de foto’s van Ashely! Dat komt denk ik vooral door de sokken, drankjes en achtergrond van haar foto’s. De boeken die ze fotografeert hebben meestal een super mooie voorkant!

 

Dit account is heel anders dan het vorige, dit account staat namelijk vol met pastelkleurtjes. En ik ben er dol op! Pastelkleuren zijn echt mijn favoriet en dit account is dan ook zo zoet als een suikerspin, maar wel op een hele fijne manier.

De feed van Sefi is zo ontzettend mooi! Het is allemaal heel wit en basic, maar juist daarom trekt het me zo erg. Niet per se alle foto’s staan vol boeken, maar deze afwisseling maakt haar feed echt prachtig.

En dan een Bookstagrammer van eigen bodem die de meeste van jullie wel zullen kennen: Lisanne! Ik vind haar foto’s altijd heel erg mooi, een perfecte balans tussen boeken en decoraties, maar niet over de top. Ik kijk graag naar Lisannes feed om daar inspiratie uit te halen. En deze bovenstaande foto geeft me instant herfstkriebels!

Vic maakt ook prachtige foto’s met een iets donkerdere achtergrond, maar juist de bruine tafel(?) waar ze altijd haar foto’s op maakt, maakt haar feed heel knus en winters. Ze heeft echt talent voor foto’s maken en dat zie je duidelijk terug in haar bookstagramfeed.

Dit was een greep uit mijn favoriete bookstagrammers! Ik wil zeker nog een vervolg op deze post maken, want ik heb nog lang niet alle mooie feeds besproken.

Heb jij ook een bookstagramaccount?
Laat het me weten in de comments en dan ga ik je volgen!Β 

3 gedachten over “Favoriete Bookstagrammers #1

  1. Ik heb nog een bookstagramaccount, (noomsinnerbooks) maar ik doe er al een jaar niets meer mee. Ik voelde elke keer de druk om elke dag een mooie foto te plaatsten en toen ben ik gestopt.. Vond het wel heel leuk, want je hebt best veel contact met andere bookstagrammers. Misschien pak ik het wel weer op!

    x

    1. Jaa ik vind het wel leuk! Maar ik voel niet de druk om elke dag een foto te plaatsen. Ik plaats gewoon wanneer ik wil of tijd heb. πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s