Uit de oude doos #6

Alweer een hele tijd geleden sinds ik een artikel schreef waarin ik terugblik op oudere artikelen. Desondanks vind ik het wel heel leuk om deze posts te maken, want ik kom op deze manier een heleboel van mijn oude artikelen tegen waarvan ik alweer was vergeten dat ik ze ooit schreef. Laten we snel kijken welke artikelen ik voor vandaag heb uitgekozen!

flower, green, and indie afbeelding

Mijn relatie met Goodreads
In dit artikel schreef ik hoe blij ik met Goodreads ben en waar ik het allemaal voor gebruik. Ik vond het zelf heel erg leuk om dit artikel nog eens terug te lezen, vooral ook omdat ik er zoveel leuke reacties op kreeg van jullie!

Boeken waarvan ik vergeten was dat ik ze heb gelezen (maar die wel de moeite waard zijn)
Hier bespreek ik allerlei boeken waarvan ik vergeten was dat ik ze gelezen had, maar die ik wel echt heel erg leuk vond. Ik zou ze graag eens herlezen, vooral omdat het eigenlijk heel ander soort boeken zijn dan het Young Adult genre dat ik nu het meest lees. Ook hier kreeg ik veel leuke reacties op!

Favoriete Spotify afspeellijsten om mee te studeren
Superhandig artikel nu het collegejaar weer is begonnen. Hier laat ik mijn favoriete Spotify afspeellijsten zien die ik gebruik om te studeren. Als ik heel eerlijk ben heb ik deze al een tijd niet geluisterd (want ik heb al een tijd niet meer die-hard gestudeerd), maar als ik volgende periode een tentamen heb zal ik zeker weer gebruik maken van dit artikel!

Dingen die ik het meest mis aan Ierland
Precies een jaar geleden was ik net aan mijn semester in Ierland begonnen. Het voelt nu al weer zo lang geleden en nu de herfst er weer aan komt merk ik echt dat ik Ierland heel erg mis. De herfst was daar zo mooi en ook de universiteit, het leven en de mensen waren geweldig. Ik mis het zo! Dit artikel schreef ik toen ik nét terug was uit Ierland en ik kan me nu nog steeds heel erg vinden in deze punten.

Tips voor als je niet in slaap kunt komen
Voor de lezers die problemen hebben met in slaap vallen: ik geef hier een aantal tips die mij altijd goed helpen als ik slaapproblemen heb.

Deze Europese roadtrips staan op mijn bucketlist
Voor als je nog inspiratie nodig hebt voor een roadtrip door Europa: ik zet er hier een paar op een rij die ik echt ontzettend graag nog wil maken (en ik vertel je ook iets over een paar hele gave roadtrips die ik al gemaakt heb).

What to do in Belfast
Misschien een iets minder standaard stad voor een stedentrip, maar daarom niet minder leuk. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft een heleboel moois te bieden en in vier dagen heb ik de hoogtepunten van de stad goed kunnen zien. Hier bespreek ik mijn favoriete plekken.

Deze 15 dingen wil je als boekenwurm het liefste horen
Als onze mooiste dromen waar zouden worden, zouden deze dingen uitkomen! Als jij ook een boekenwurm bent zul je je ongetwijfeld in deze 15 dingen herkennen.

Kan je een auteur beoordelen op zijn of haar vertaalde werk?
Een stuk dat ik schreef omdat ik me bovenstaande vraag afvroeg. Ik schrijf over mijn gedachten hierover, maar roep vooral ook jullie op om jullie mening te geven. Ik ben namelijk heel benieuwd wat jullie van deze kwestie vinden!

Zo, dat is weer een heleboel leesvoer volgens mij! Hopelijk brengt dit jullie de rest van deze middag door! Hoe is jouw dinsdag tot nu toe?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s