Ik ga in oktober op reis naar…

Hoi allemaal! Vandaag heb ik iets leuks te vertellen, ik ga namelijk in oktober weer op reis! Van mijn moeder kreeg ik voor mijn eenentwintigste verjaardag een stedentrip cadeau. Dit vond ik natuurlijk superleuk, en we spraken af dat we nog even zouden overleggen waarheen dan. Alles kwam voorbij; van Budapest tot Valencia, van Sint-Petersburg tot Lissabon. Uiteindelijk werd het iets héél anders, maar wel iets waar ik echt zo ontzettend enthousiast over ben dat ik het met jullie móét delen! Wij gaan namelijk naar…

Image result for dubaiMisschien had je het al aan de foto gezien, maar mijn moeder en ik gaan in oktober dus een week naar DUBAI! Ik vind het zelf echt helemaal geweldig, vooral omdat ik nog niet zo vaak buiten Europa ben geweest en dit echt iets heel nieuws is.

We gaan supertoffe dingen doen zoals de Burj Khalifa (hoogste gebouw ter wereld, 828 meter!) op, een jeeptocht maken door de woestijn, de stad zien vanuit de hop on, hop off bus én heerlijk chillen aan het strand. Het is daar in oktober namelijk nog ruim dertig graden!

Image result for dubai

Op 10 oktober vliegen mijn moeder en ik met de Airbus A380 (grootste passagiersvliegtuig ter wereld) naar Dubai toe. We vliegen de hele nacht en komen volgens mij rond een uur of 7 ’s ochtends aan. Hopelijk hebben we dan goed geslapen, en kunnen we meteen de stad ontdekken! We blijven vier hele dagen, en zondag rond een uur of 15 in de middag vliegen we weer terug.

Ik denk dat we ontzettend veel gaan zien en kan ook echt niet wachten om er even lekker tussenuit te gaan. Ook dat het nog zulk heerlijk weer is vind ik helemaal geweldig.

Dat gaat er dus in oktober gebeuren! Ik vond het leuk om aan jullie te vertellen en ik ga ook zeker veel foto’s maken zodat ik jullie alles over onze belevenissen kan vertellen als ik terug ben.

Ben jij wel eens in Dubai geweest en heb je nog tips of aanraders voor ons? 

7 gedachten over “Ik ga in oktober op reis naar…

  1. Wauw, wat gaaf zeg! Ik heb toevallig dit weekend ook voor Dubai gekeken maar ik vond het net iets te duur, haha. Ben wel heel jaloers op je en ik kijk uit naar je reisverslagen en tips! X

    1. Ja het is volgens mij ook best prijzig maar mijn moeder had een goede aanbieding gevonden waardoor het nog best betaalbaar was. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s