Duizend Stukjes in de Schaduw van de Nacht | Spine Poetry

Ik zag Spine Poetry voor het eerst bij Monica, en vond dat meteen een ontzettend leuk idee. De bedoeling is dat je poëzie maakt met de teksten op de ruggen van je boeken. Enthousiast ging ik aan de slag, maar al snel bleek dat het toch wel iets moeilijker bleek dan verwacht. Titels van boeken zijn natuurlijk niet altijd goedlopende zinnen, en ook ontbreken er nog wel eens werkwoorden. Ik heb er zo’n mooi mogelijk gedicht van proberen te maken en ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Spine Poetry

Image.jpg

De afstand tussen jou en mij
Verwoest me
Duizend stukjes van jou
Dwalen
door de Schaduw van de Nacht

Ik geef je de zon
Passie
Val en Verlossing

Water & Vuur
Dromen
van een miljoen werelden met jou

Uiteindelijk vind ik het nog best een mooi gedicht geworden! Gelukkig had ik best een paar supermooie titels in mijn kast staan, die ik gecombineerd heb tot een mooi geheel. 🙂

Nu daag ik jou uit om eens in jouw boekenkast te duiken en daar met titels een zo’n mooi mogelijk gedicht van te maken. Post het op je blog of hieronder in de reacties. Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties!

Heb jij al eens eerder iets met Spine Poetry gedaan of was dit de eerste keer dat je het zag? 

10 gedachten over “Duizend Stukjes in de Schaduw van de Nacht | Spine Poetry

 1. Ik heb het 1 keer gedaan voor een challenge 1,5 jaar terug ofzo denk ik. Ik vond het zoooo lastig haha. Ondertussen zijn er wel al heel wat nieuwe boeken bijgekomen dus zou de kans groter zijn dat ik sneller wat ermee kan doen, maar ik denk dat ik er ook nu weer heel snel gefrustreerd van raak haha. Dit was de mijne toen:

  Something like fate,
  under the never sky.

  Forever Fallen.
  The one last sacrifice.

  Eternally Yours.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s