Mijn (onrealistische) TBR voor de rest van het jaar

Het is nu eind augustus en ik loop maar liefst elf boeken achter op mijn Reading Challenge. ELF. Volgens mij heb ik nog nooit gehad dat ik meer dan vier boeken achter liep en het maakt me stiekem een beetje verdrietig. Ik wil namelijk zo graag mijn doel van zeventig boeken halen! Ik moet nog 37 boeken en daarom maakte ik een TBR lijst met welke boeken ik graag dit jaar nog zou willen lezen. Waarom onrealistisch? Omdat ik zeker weet dat ik me nooit aan deze lijst ga houden. Maar lijstjes zijn gewoon leuk om te maken hihi.

tbr

Eigenlijk zijn dit drie doelen tegelijk: mijn Reading Challenge halen, recensie exemplaren lezen én mijn TBR een beetje weglezen. Er staan namelijk nog teveel mooie ongelezen boeken in mijn kast en ik merk dat ik soms ook niet altijd even snel toe kom aan recensie exemplaren. Daarom drie vliegen in een klap dus!

 1. Tienduizend hemels boven jou – Claudia Gray
 2. Een miljoen werelden met jou – Claudia Gray
 3. Hof van Vleugels en Verwoesting – Sarah J. Maas
 4. Alice in Zombieland – Gena Showalter
 5. Levensbloed – Gena Showalter
 6. Wolfsbloed – Alexandra Penrhyn Lowe
 7. Nachtrijder – Alexandra Penrhyn Lowe
 8. Matched – Ally Condie
 9. Crossed – Ally Condie
 10. Reached – Ally Condie

light, photo, and photography afbeelding

11. Een fijne neus voor liefde – Stacey Lee
12. De Blauwe Diamant – Jennifer Donnelly
13. Passie – Lauren Kate
14. Het rampzalige verhaal van jou en mij – Jess Rothenburg
15. Omhulde Stad – Ransom Riggs
16. Ruby Rood – Linzi Glass
17. Val & Verlossing – Leigh Bardugo
18. Ik geef je de zon – Jandy Nelson
19. Half Zwart – Sally Green
20. De Naam van de Wind – Patrick Rothfuss

beauty, buildings, and views afbeelding

21. De Schaduw van de Nacht – Deborah Harkness
22. De Moordopdracht – James Dashner
23. Torn – Amanda Hocking
24. Ascend – Amanda Hocking
25. Soundless – Richelle Mead
26. The Diabolic – S.J. Kincaid
27. The Land of 10.000 Madonnas – Kate Hattemer
28. Magisch – diverse auteurs
29. Zielverzamelaar – Mascha Schoonakker
30. De Bron van Verheffing – Brandon Sanderson

beach, flamingo, and summer afbeelding

31. Verdwenen – Tara Altebrando
32. Sterrenstof – Krystal Sutherland
33. Fangirl – Rainbow Rowell
34. Carry On – Rainbow Rowell
35. I’ll be home for Christmas – Tom Becker
36. The Story of a Nutcracker – Alexandre Dumas
37. Harry Potter en de Steen der Wijzen – J.K. Rowling

Ja, Harry Potter staat er ook op! Ik heb al een tijdje de kriebels om deze geweldige serie te gaan herlezen en de winter lijkt me daar de perfecte tijd voor. Voor de rest ben ik heel benieuwd welke boeken ik van deze lijst zal gaan lezen. Als ik alles hiervan lees heb ik (bijna) mijn hele fysieke TBR uitgelezen! Dat zou mooi zijn toch?

Welke boeken staan er het allerhoogst op jouw TBR? 

13 gedachten over “Mijn (onrealistische) TBR voor de rest van het jaar

 1. Fangirl is heel erg leuk, die heb ik pas uitgelezen. Mijn doel heb ik inmiddels al twee keer verlaagd omdat ik de 90 boeken echt niet ga halen. Moet wel beetje realistisch blijven, haha!

  1. Ohhh ja ik ben ook zo benieuwd naar Fangirl! En Carry On omdat dat er natuurlijk een beetje bij hoort. Hopelijk kom ik er snel aan toe 😀

  1. Jaa ik ben ook heel benieuwd naar Splintered! Vooral omdat die cover zo mooi is haha, heb eigenlijk geen idee waar het verhaal over gaat

 2. Zitten leuke tussen. Succes en gewoon lekker blijven lezen. Geef jezelf geen druk op. Dat bevorderd niet. Heb ik ook paar keer gehad van oei loop achter en dan krijg ik juist een leesdip 😢 ik kies de boeken uit als ik daar zin in heb. Wel met bepaalde concepten klaar staan in blog. Kies daarin uit wat ik wil lezen. Stapeltje met verschillende genre boeken.

 3. Succes 🙂
  Naast studieboeken staan bij mij het hoogst: “Liefde & gelato” (bijna uit, recensie volgt snel!) en daarna “Gone – Verlaten” en “54 minuten” en “Hof van doorns en rozen”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s