Leuke dingen in Augustus!

Een nieuwe maand en dat betekent een nieuw artikel met een vooruitzicht van de komende maand. Er staat deze maand een reisje op de planning, een minivakantie in eigen land, een etentje en nog veel meer leuks!

August, summer, and hello afbeeldingLonden met Iris
Komende zaterdag is het alweer tijd om mijn paspoort uit de kast te trekken, ik ga namelijk voor vier dagen naar Londen! Iris heeft daar familie wonen en vroeg of ik het leuk vond om mee te gaan. We mogen bij die familie slapen, dus eigenlijk hoefde ik alleen mijn vliegticket te betalen en het vertoeven daar. Dit is echt een ‘goedkope’ manier om naar Londen te gaan en ook al ben ik er al twee keer eerder geweest, ik heb nog lang geen genoeg van deze wereldstad. Zin in!

london, Big Ben, and england afbeelding

Audun komt weer naar Nederland
Op 9 augustus kom ik terug uit Londen en dan is Audun al op Schiphol; hij komt namelijk voor twee volle weken naar Nederland! Hoewel ik wel gewoon moet werken twee dagen per week heb ik er ontzettend veel zin in. Ik wil hem deze twee weken veel moois laten zien dat Nederland te bieden heeft. Dus niet alleen Amsterdam, maar ook de natuur en andere steden zoals Utrecht. Nog tips voor ons? Laat het me weten!

Uiteten in Scheveningen
Ik werd eind juni 21 en we gaan dan altijd met het gezin uiteten, maar omdat ik mijn verjaardag dit jaar natuurlijk in Noorwegen vierde, had ik dat etentje nog tegoed. We gaan nu in augustus, als Audun er ook is, uiteten in Scheveningen, als ook het jaarlijkse vuurwerkfestival daar is. Ontzettend leuk dus, ik heb er heel veel zin in!

girl, light, and fireworks afbeelding

Lekker veel lezen en bloggen
Eigenlijk zei ik dit twee maanden geleden ook al en kwam er ook niet zoveel van terecht toen, maar ik heb nu écht het gevoel dat ik uit mijn blogdip aan het raken ben. Ik heb vorige week zelfs elke dag geblogt! (*insert applaus*). Ook het lezen gaat goed, al loop ik nog wel 8 boeken achter op mijn Reading Challenge. Hopelijk kan ik dat nog inhalen voor het einde van het jaar!

Oh My Book A Thon
Ik wilde hier superfanatiek aan mee gaan doen 10 augustus, maar toen wist ik nog niet dat Audun een dag daarvoor zou komen. Ik zal nu waarschijnlijk wat minder lezen, maar op zich maakt me dat niet uit. Ik wil alsnog proberen mee te doen, juist om die Reading Challenge even een boost te geven.

Dat zijn mijn plannen voor de komende maand! Ik heb in ieder geval zin in al het leuks. Wat gaan jullie de komende maand doen!

6 gedachten over “Leuke dingen in Augustus!

  1. Zo te zien heb je een super leuke maand voor de boeg! Ik ben sinds vandaag weer gewoon aan het werk, dus heel veel bijzonders staat er doordeweeks niet op mijn programma. Wel heb ik alle weekenden in augustus al volgepland met toffe uitstapjes, afspraken met vriendinnen én mijn ouders komen eind augustus weer eens een weekendje naar België 🙂

  2. Ah zoveel leuks om naar uit te kijken! Ik heb niet zoveel op de planning staan deze maand. Alleen een paar daagjes Brugge met Niels waar ik echt heel erg naar uitkijk❤ Verder ga ik ook proberen om weer wat regelmatiger te bloggen, want daar is het de laatste tijd ook niet echt van gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s