Movies I’ve Seen #16

Ik heb de laatste tijd weer ontzettend veel films gezien, vooral toen ik met Audun was. Dan kijken we bijna elke avond wel één of zelfs meerdere films. Een paar daarvan sprongen eruit en die wil ik graag met jullie bespreken!

Movies i've seen

Wonder Woman
Laten we maar beginnen met de absolute topper van films die ik de afgelopen tijd zag: Wonder Woman. Hier ging ik met Audun heen op mijn verjaardag en ik vond de film echt ge-wel-dig. Het verhaal gaat over Diana, een Amazone wiens lotsbestemming het is om de wereld te redden van de god van de oorlog, Hades. Diana is prachtig, sterk en ook nog eens grappig. Deze film had alles wat ik zocht en ik wil hem zeker nog eens kijken!

A Dog’s Purpose
Mijn absolute tweede favoriet (of misschien zelfs wel een gedeelde eerste plek) is voor A Dog’s Purpose. We volgen het leven van Bailey, een hond die steeds opnieuw wordt geboren. Je volgt in het specifiek zijn leven met zijn favoriete familie, waaronder jongetje Ethan. Deze film laat prachtig zien hoe loyaal en trouw honden zijn. De film is super hartverwarmend maar ik heb ook zeker een traantje moeten wegpinken af en toe.

War Dogs
Weer een heel ander soort film. Deze film gaat niet over honden zoals de titel doet vermoeden, maar over het waargebeurde verhaal van  twee vrienden die een illegale wapenhandel opzetten om een overheidscontract ter waarde van 300 miljoen dollar in de wacht te slepen. Een hele mond vol, maar wel echt een hele spannende en goede film. Miles Teller speelt één van de hoofdrollen en ik vind hem echt een geweldige acteur, dus dat maakte deze film alleen nog maar beter! Daarnaast is de film spannend, grappig en intens tegelijk.

Pan
Deze fantasyfilm vertelt het verhaal van Peter Pan, maar dan op net een andere manier dan je kent. Het gaat namelijk over de tijd voor de Disneyfilm plaatsvind. Je komt er dus eigenlijk achter hoe Peter, Peter Pan wordt. Ik vond de film echt heel erg leuk, al was hij soms wel een beetje vreemd haha. Voor alle fans van het sprookje zou ik deze film zeker aanraden!

The Wedding Ringer
En we sluiten af met een komedie! Die kijk ik eigenlijk bijna nooit, maar Audun zei dat deze heel grappig was en inderdaad, ik vond hem hilarisch. Het verhaal gaat over een rijke man zonder vrienden, die gaat trouwen met een heel mooi meisje. Hij vertelt haar dat hij zeven vrienden heeft opgetrommeld om zijn getuigen te zijn, maar in werkelijkheid huurt hij een bedrijf in die deze ‘vrienden’ voor hem acteren. De film is echt heel grappig en Kevin Hart speelt één van de hoofdrollen, wat natuurlijk een pluspunt is.

Dit was slechts een kleine greep uit alle films die ik de afgelopen maanden heb gezien, dus ik denk dat er binnenkort nog wel een Movies I’ve Seen artikel aan zit te komen!

Welke films hebben jullie de afgelopen tijd gezien? 

4 gedachten over “Movies I’ve Seen #16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s