Deze boeken neem ik mee op vakantie – 2017

Hé hoi! Na ongeveer drie weken radiostilte op mijn blog ben ik hier weer met een artikeltje. Waarom ik zo lang niet geblogt heb? Ik denk dat het komt door mijn scriptie die me letterlijk uitgeput heeft. Ik kon gewoon écht niet meer de zin vinden om te bloggen, en ik vond het ook niet leuk om artikelen te schrijven met een lang gezicht. Maar nu ben ik terug! Voor hoelang weet ik niet precies, want ik ga zondag a.s. op vakantie, maar ik zal proberen iets vooruit te schrijven! Voor vandaag heb ik mijn boeken op een rijtje gezet die ik tijdens mijn 2,5 week vakantie in Noorwegen graag wil lezen!

Image (1).jpgIk neem een stuk minder fysieke boeken mee op vakantie dan vorig jaar, maar dat komt omdat ik nu ook mijn ereader meeneem, en ik waarschijnlijk minder leestijd zal hebben dan vorig jaar. Ook ben ik helemaal in de contemporary mood, iets wat ik nooit had verwacht van mezelf! Ik hield nooit zo van contemporary, maar nadat ik de Afstand tussen jou en mij uitlas (daar komt nog een recensie van!), was ik helemaal fan van contemporary boeken met een reisaspect erin. Dus bestelde ik drie boeken op Bookdepository en die drie boeken neem ik dan ook allemaal mee op vakantie.

Image (1).pngBoven op de stapel ligt dus mijn ereader. Op dit moment ben ik daarop bezig in Switched van Amanda Hocking. Daarnaast zou ik ook graag Phobos2 lezen deze zomer!

Qua fysieke boeken ligt er als bovenste op de stapel Love & Gelato van Jenna Evans Weich. Ik hou van Italië en dit boek speelt zich grotendeels af in Italië! Helemaal goed dus. Daarnaast klinkt het plot ook ontzettend schattig. Wanderlost van Jen Malone gaat over een Amerikaans meisje dat onverwachts als tourgids in Europa moet werken. The land of 10,000 Madonnas van Kate Hattemer gaat ook over Europa, maar dan over een roadtrip (volgens mij). Ze klinken allemaal super leuk en reislustig, en de voorkanten van alledrie zijn ook prachtig. Als laatste neem ik ook een fantasy boek mee, namelijk Wings van Aprilynne Pike. Dit boek staat al heel lang in mijn kast, maar ik pakte hem laatst op, las de achterkant, en besloot hem maar gewoon in mijn koffer te doen! Ik heb het vervolg ook al in de kast staan dus als het boek me bevalt kan ik meteen doorlezen als ik weer thuis ben.

En dat was het alweer! Ik hoop dat ik lekker veel aan lezen toe zal komen, want deze boeken lijken me zo geweldig leuk! Ik zou er bijna meteen al in beginnen (maar op dit moment lees ik Jager van Julie Kagawa, en die wil ik graag uit hebben voor de vakantie!)

Gaan jullie op vakantie binnenkort? En zo ja, waarheen? En welke boeken hoop jij te lezen deze zomer? 

Tot snel!

5 gedachten over “Deze boeken neem ik mee op vakantie – 2017

 1. Leuke post! Bij mij kwam er ook een soortgelijke online afgelopen week dus het is easy voor mij te zeggen welke boeken ik meeneem op vakantie aangezien die lijst al af is hihi.. Ik wil deze meenemen:
  Nowhere but here – Katie McGarry
  Breathe – Abbi Glines (re-read)
  Calendar girl; jan/feb/maart – Audrey Carlan
  Summer days and Summer nights – edited by Stephanie Perkins (12 korte verhalen door bekende auteurs)
  PS I still love you – Jenny Han
  FANGIRL – Rainbow Rowell

  1. Ohhh ik heb de eerste 2 maanden van Calendar Girl gelezen en het is echt heel leuk! Ook echt iets voor jou denk ik. Verder ben ik heel benieuwd naar Summer days and Sunmer nights en Breathe!

   1. Ja ik ben er ook zo benieuwd naar! Kwante is ze me al 2 jaar lang aan’t aanraden en nog steeds niet gelezen, oops. Het lijken me heerlijke verhalen om op vakantie te lezen aan’t water. Summer days and summer nights lijkt me ook heel leuk, ben zo benieuwd! Ook naar de winter editie ervan! En breathe vond ik heerlijk ❤ Ik heb nu de eerste 7/8? boeken in de sea breeze serie gelezen en ben echt verslaafd aan abbi Glines' schrijfstijl, geweldig! Zeker aan te raden.

 2. Leuk dat je boeken in thema leest, haha. Ik zit nu in een thrillerflow. In mijn weekje Portugal heb ik ‘Caleidoscoop’ van Linda Jansma (review staat op mn site) gelezen en ‘Zomerhuis’ van Linda van Rijn (review staat next week online).
  Hoe was het boek ‘Wanderlost’?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s