Leuke dingen in Juni

Hoi allemaal! Tot mijn verrassing gaat het hartstikke goed met mijn scriptie en heb ik hem waarschijnlijk vanavond grotendeels af, waarna mijn vader hem alleen nog eventjes moet doorlezen zodat ik de puntjes op de i kan zetten. Daarom vond ik dat ik wel even tijd mocht vrijmaken om een artikel te schrijven! Vandaag blik ik vooruit op alle mooie dingen die juni te bieden heeft.

june, summer, and month afbeelding

Scriptie inleveren 
Naar dit moment kijk ik al uit sinds ik aan mijn scriptie begon in februari. Omdat mijn studie relatief klein is (mijn afstudeerrichting heeft maar twaalf studenten) mochten we niet ons eigen onderwerp kiezen en dat maakte het natuurlijk een stuk minder interessant. Nu het bijna zover is jeukt het al helemaal. Ik wil zó graag klaar zijn met mijn studie dit jaar. Als ik het haal heb ik mijn bachelor in de pocket, en kan ik volgend jaar meteen doorstromen naar de master Journalistiek. Allemaal duimen dus!

Rome
Hier hebben jullie natuurlijk al over kunnen lezen in mijn blogje over mijn vakantieplannen dit jaar, maar ik moest het natuurlijk wel nog even noemen! Vier daagjes met m’n vriend naar Rome, wat heb ik daar zin in zeg! Ik heb hem ook al bijna een maand niet gezien, dus ik ben nogal ongeduldig haha.

Eindelijk weer bloggen
Hoewel ik een beetje heb vals gespeeld en nog wel twee artikelen online heb gezet, heb ik voor mijn gevoel al eeuwen niet meer geblogt. Zo jammer, want ik zit eindelijk weer in een lekkere leesflow en heb dus nog hartstikke veel boeken die ik voor jullie wil recenseren, en ook wil ik weer andere artikelen schrijven over mijn leven en alles wat daarbij hoort. Nog éven geduld dus, maar ik kom terug, beloofd!

Mijn verjaardag
Dit jaar word ik 21, wow! Dan ben ik dus helemaal, honderd procent, volwassen. Ik vier mijn verjaardag expres niet groot dit jaar, want op één of andere manier had ik daar niet zoveel zin in haha. Er komen dus een paar vrienden en familie borrelen, en daarnaast ga ik ook lekker uiteten met mijn ouders en Valerie. Maar… mijn echte verjaardag, 26 juni, zal ik dit jaar niet in Nederland doorbrengen!

Noorwegen
Ik stap namelijk een dag voor mijn echte verjaardag op het vliegtuig richting Bergen, Noorwegen. Daar studeert Audun, maar ik heb nog nooit zijn appartement of vrienden gezien. Dat vond ik de hoogste tijd, en daarom vlieg ik de 25e daarheen. Dan vier ik daar mijn verjaardag, en na een paar dagen reizen Audun en ik door naar Oslo, Tonsberg en Kragero. Waarschijnlijk vlieg ik na twee weken met hem weer terug naar Bergen om daar nog een weekje te blijven, maar dat is nog niet zeker. Het wordt hoe dan ook een geweldige vakantie!

En dit zijn alle leuke dingen die er in juni op de planning staan. Helaas moet ik daarvoor nog wel even mijn scriptie afronden en een datajournalistiek verslag inleveren, maar ik heb wel genoeg motivatie omdat ik zulke leuke plannen heb!

Wat gaan jullie in juni doen? 

10 gedachten over “Leuke dingen in Juni

 1. wat fijn dat je bijna klaar bent met je scriptie!!
  En wat een heerlijke vooruitzichten heb je.
  Rome lijkt me zo mooi, ga je er een post over schrijven?
  En kijk ook alweer uit naar meer blogposts van je!
  Hoe ouder ik wordt, hoe minder zin ik heb in grote verjaardagen, lol.
  Ik kan me al niet eens meer herinneren wanneer ik een verjaardag hield voor mensne buiten de naaste familie, oops. En wat een heerlijk vooruitzicht ook om naar Noorwegen te gaan en lekker veel tijd door te brengen met Audun! Je gaat een heerlijke zomer tegemoet zo te lezen, enjoy!!

  Hier niet heel veel bijzonders in Juni, al mag ik wel gaan voorbereiden op onze eigen vakantie. We vertrekken 1 juli voor 8 daagjes naar Mallorca met z’n drietjes. Kijk er echt naar uit EN en dat is toch wel veel meer werk als gedacht, yikes haha. Dus daar zal ik nog wel een paar maanden mee bezig zijn – ik doe alles met aan met, zodat ik gewoon nog steeds nieuwe posts kan blijven schrijven ipv dat ik alleen maar non-stop zit te vertalen.

  1. Jaaa ik ga zeker over Rome schrijven! Ik wilde er ook al héél lang heen, ben zo benieuwd! Dat over die verjaardag herken ik heel erg haha. Vroeger toen ik jonger was deed ik het volgens mij ook meer voor de cadeautjes, maar nu ik op mezelf woon en alle inkopen ook zelf moet doen denk ik al gauw; laat maar. Haha. Mallorca is héérlijk, alvast heel veel plezier daar met z’n drietjes! 😀

 2. Heel erg leuk dat je 21 wordt, prachtige leeftijd.
  Ik ga extra veel tijd besteden aan mijn blog. Want er moeten een paar extra worden geschreven.l Daarnaast ga ik me bezighouden met het schrijven van mijn boek en solliciteren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s