Mijn vakantieplannen 2017

Joehoe daar ben ik weer! Ik had het even wat rustiger met mijn scriptie en het verlangen om te bloggen begon weer te kriebelen, dus het leek me leuk om iets te schrijven over wat mijn plannen zijn voor de zomervakantie! Over tweeënhalve week heb ik vakantie en ik heb een heleboel leuke dingen gepland!

Image result for kragero

Deze zomervakantie is in een paar opzichten anders dan alle zomervakanties tot nu toe. Ten eerste ga ik voor het eerst niet met mijn ouders op vakantie, en ten tweede ga ik voor het eerst op vakantie met mijn vriend! En niet één keer, maar zelfs twee keer!

Rome
Zoals ik al aankondigde, ga ik midden juni heerlijk vier daagjes naar Rome met Audun! Ik heb er onwijs veel zin in. Rome is sowieso een stad die nog heel hoog bij mij op de bucketlist stond. Als ik mijn scriptie heb ingeleverd ga ik beginnen met het plannen van de stedentrip! Extra leuk: Audun moet overstappen op Schiphol, waardoor we in hetzelfde vliegtuig naar Rome zitten.

Noorwegen
Eén dag voordat ik 21 wordt is het tijd voor mijn tweede vakantie, namelijk de vakantie naar mijn favoriete land: Noorwegen! Sinds ik daar in 2014 voor het eerst was wilde ik er heel graag nog eens terug. In januari was ik er weer om Audun op te zoeken, en het hele land was toen een soort Narnia. Prachtig! Nu ga ik er dus weer in de zomer heen en ik kan echt niet wachten. Mijn trip begint in Bergen, waar Audun studeert, en na ongeveer drie dagen daar nemen we de trein naar Oslo. Deze treinrit duurt zeven(!!) uur, maar daardoor kan ik wel heel veel van het land zien, want we doorkruisen Noorwegen eigenlijk horizontaal. Daar heb ik dus ook veel zin in. En als ik het uitzicht zat wordt (wat ik me niet kan voorstellen) ga ik wel lekker lezen.

Vanuit Oslo reizen we dan naar Tønsberg, waar zijn ouders wonen en vanuit daar rijden we weer naar Kragerø (zie foto), waar ze een zomerhuisje hebben. Ook gaan we misschien nog een paar daagjes naar een andere cabin midden in de bossen, waar ik in januari ook was. En we gaan ook nog naar zijn oma die een heel mooi huis met sauna schijnt te hebben!

Klinkt geweldig toch? Ik denk echt dat het een fantastische vakantie zal worden.

In augustus willen we ook nog graag iets doen, maar we moeten even kijken hoe dat met de financiën zit. Anders kan Audun altijd naar Amsterdam komen, want hier is natuurlijk ook genoeg te doen in de zomer!

Vleuten
Eind juli ga ik een paar daagjes naar Sanne, die op het huis van haar broer in Vleuten past! Het worden waarschijnlijk hele relaxte dagen met (hopelijk) lekker veel zon, veel boeken en films. Ook hebben we een auto ter beschikking waardoor we ook naar meertjes en stadjes kunnen rijden, wat het extra leuk maakt!

Verdere plannen
Verder ben ik van plan om lekker veel te werken, zodat ik weer wat geld kan gaan sparen en natuurlijk ook leuke dingen te doen! Daarnaast ga ik waarschijnlijk ook nog lekker een weekje naar Mijdrecht naar mijn moeder om daar lekker te relaxen.

Kortom, dit wordt vast een hele leuke zomer! Ik kan in ieder geval niet wachten tot het zover is.

Wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie? 

2 gedachten over “Mijn vakantieplannen 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s