Even wat minder bloggen…

Hoi iedereen!

Even een kort berichtje van mij, waar ik in aankondig dat ik de komende 2,5 week (bijna) niet zal bloggen. Ik moet namelijk 1 juni mijn scriptie inleveren (ieks!) en dat brengt nogal wat stress met zich mee. Omdat ik het natuurlijk heel graag wil halen, heb ik besloten even wat minder tijd in mijn blog te stoppen. Ik vind het ook niet leuk om de hele tijd artikelen te posten die voor mijn gevoel niet optimaal zijn.

Dusss, nu even rust, maar na 1 juni kom ik terug met heel veel leuke blogjes, want ik heb genoeg inspiratie! 😀

Heb jij het op dit moment druk met school?

Liefs, Rowan

study, gilmore girls, and school afbeelding

 

8 gedachten over “Even wat minder bloggen…

  1. Succes met je scriptie en heel begrijpelijk! Ik ben nu met me msc scriptie bezig en 6 juli eerste draft deadline, weet precies waar je het over hebt. Maar het komt vast goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s