Movies I’ve Seen #15

Ik heb de afgelopen tijd weer een heleboel goede films gezien die ik graag met jullie wil delen! Ik ging een aantal keer naar de bioscoop en ook maakte ik weer lekker gebruik van mijn Netflix abonnement.

UntitledDemain Tout Commence
Laat ik maar meteen beginnen met de absolute topper van dit artikel: Demain Tout Commence. Een Franse film waarvan ik  van tevoren twee dingen wist: 1. het is van de makers van Intouchables, 2. de hoofdrolspeler van Intouchables heeft hier ook de hoofdrol. Ik vond Intouchables een prachtige film dus ik had best hoge verwachtingen. Demain Tout Commence heeft écht mijn verwachtingen overtroffen. Ik ga niks over het verhaal vertellen want dat verraad eigenlijk al te veel. Het is in ieder geval een perfecte balans tussen humor en drama. En het brak mijn hart in duizend stukjes. Kortom: Kijk. Deze. Film.

I Am Legend
Ik weet eigenlijk niet waarom ik deze film nog nooit gezien had, want het is helemaal mijn genre: scifi/dystopia. Toch was het er op één of andere manier nog nooit van gekomen. Totdat ik laatst met mijn vader een film ging kijken. Hij neemt altijd films op van televisie en I Am Legend stond er tussen, dus gingen we die kijken. Ik vond de film zó goed! Kortgezegd gaat het over een man die de enige overlevende lijkt te zijn nadat de wereldbevolking grotendeels is uitgeroeid door een mislukt medisch experiment. Ik vond de film echt supergoed en heb er echt van genoten!

Beauty and the Beast
Nog een film die ik in de bioscoop zag. Hier keek ik echt al maanden naar uit, dus was super benieuwd toen ik met mijn zusje en moeder in de bioscoop zat. Ik was ergens een beetje bang dat de film me tegen zou vallen, maar gelukkig was dat niet het geval. Ik vond de film geweldig! Disney heeft alles perfect in balans gebracht, en ook de extra informatie die toegevoegd is, was naar mijn mening perfect op zijn plek. Ik heb enorm genoten van de film en ga hem sowieso nog een keer zien!

Vampire Academy
Deze film keek ik op Netflix nadat Sanne hem had aangeraden. Helaas vond ik de film niet zo. Ik vond het verhaal eigenlijk te snel gaan en alles was een beetje vaag en gehaast. Verder ben ik wel benieuwd geworden naar de boeken, want met het verhaal op zich was niks mis. Misschien dat ik de boeken nog wel ga lezen! Zijn de boeken het waard om te lezen als ik de film niet zo fantastisch vond? 

Toscaanse Bruiloft
En we sluiten af met een Nederlandse film! Deze film is geen hoogstandje, maar wel lekker om eens tussendoor te kijken als je er zin in hebt. En het verhaal is eigenlijk ook best wel schattig (maar ook cliché). Nogmaals, hoewel het verhaal niet super goed bedacht is, vond ik het wel heel vermakelijk om naar te kijken. Misschien een beetje een guilty pleasure, maar ik kan echt genieten van dit soort Nederlandse films als ik er voor in de stemming ben haha.

En dat was het lijstje weer voor deze keer! Ik heb er nog veel meer staan, maar die komen in een ander artikel. 🙂 Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien?

4 gedachten over “Movies I’ve Seen #15

  1. De vampire academy boeken zijn zeker beter dan de film, hierin spelen ze bijna alles in éénkeer af terwijl er in de boeken misschien wel een week tussen zit! Ik was vroeger een heel grote fan van de boeken maar ik weet niet of ik ze nog even leuk zou vinden op dit moment…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s