New In | April 2017

Eigenlijk kocht ik in het begin van 2017 helemaal geen boeken. Ik ging op kamers en had gewoon even geen tijd om mijn geld uit te geven aan boeken. In april is dat weer helemaal omgeslagen, want op YALFest heb ik een aantal boeken gekocht en gekregen, en daarna heb ik in een impulsieve bui nog drie boeken op bol.com gekocht. Als klap op de vuurpijl ontving ik ook nog een aantal recensie exemplaren. Kortom: genoeg nieuw leesvoer!

NEW IN APRIL

De volgorde waarin ik de boeken bespreek is niet chronologisch. Ik heb de boeken die bij elkaar passen op één foto gezet!

Zo kocht ik Dreiging & Duisternis van Leigh Bardugo voor maar een tientje op YALFest. Die kon ik niet laten liggen, want Schim & Schaduw had ik al thuis. Later, toen ik op een avond op bol.com aan het rondsurfen was, zag ik dat het laatste deel van de serie, Val & Verlossing, maar €12,50 was! Die kon ik toen ook niet aan mijn neus voorbij laten gaan, dus gooide ik die in mijn winkelmandje. Ze zijn zo mooi!

P1160446.JPG

Toen ik Val & Verlossing in mijn mandje had gestopt, moest ik nog een bepaald bedrag uitgeven om geen verzendkosten te hoeven betalen. Snel surfde ik dus verder en zag ik dat de hardcovers van De 100 maar tien euro per stuk waren! Het eerste deel had ik al, maar ik wilde de vervolgen al een lange tijd hebben. Dag 21 en Thuis van Kass Morgan gingen dus ook in het mandje. Op dit moment ben ik Dag 21 aan het lezen dus daar kunnen jullie snel een recensie van verwachten!

P1160447.JPG

Op YALFest scoorde ik nog meer boeken. Behalve dat ik Dreiging & Duisternis dus kocht, zaten er twee boeken in mijn goodiebag: De Glazen Troon van Sarah J. Maas en Disruptor (het derde deel in de Seeker serie) van Arwyn Elys Dalton. De Glazen Troon heb ik al in het Engels gelezen, en van Seeker moet ik het tweede deel, Traveler, nog lezen, maar ik ben wel heel benieuwd naar Disruptor!

P1160449.JPG

Ook won ik tot mijn grote verbazing nog een boek op YALFest, namelijk Oog om Oog van Buddy Tegenbosch. Ik moest tien fandoms opnoemen waar Joost in zat, en als me dat lukte zou ik het boek winnen. En ja hoor, een kwartier later had ik het boek in handen en kwam ik erachter dat het ook nog gesigneerd was. Superleuk!

Dat was mijn buit van YALFest. Ter voorbereiding van YALFest kocht ik trouwens ook nog Opgesloten van Amy Ewing. The Jewel had ik al gelezen, maar het einde van The Jewel had zo’n cliffhanger dat ik besloot om de novelle er ook maar gelijk bij te kopen. Ik vond het een sterk verhaal (en wauw, wat een prachtige cover) en morgen kunnen jullie de recensie lezen!

Image result for opgesloten amy ewing

Dan gaan we nu over naar de recensie exemplaren! Ik mocht er deze maand drie toevoegen aan mijn collectie. Allereerst kreeg ik op Koningsdag een heel leuk mailtje van Simone, de oprichtster van The Black Sheep Indie. Zij had drie gratis recensie ebooks en de vraag was of ik interesse had om er één of meerdere te lezen. Eén van de ebooks sprak me erg aan, en dat was de New Adult Circus Cesaria van Sanne Hillemans. Behalve dat het New Adult is, speelt het verhaal zich in een circus af en dat vind ik heel erg cool.

Ook kreeg ik nog twee hele gave recensie exemplaren van uitgeverij A.W. Bruna en uitgeverij DVP. Van A.W. Bruna ontving ik Op Leven en Dood, het slotdeel van de Loriënkronieken. Hoewel ik bijna niet kan wachten om dit boek te lezen, ben ik tegelijk ook wel een beetje verdrietig dat er een einde aan deze fantastische serie komt. Ik hoop heel erg dat het einde me bevalt!

Daarnaast kreeg ik Magisch van uitgeverij DVP toegestuurd. Dit is een verhalenbundel met allerlei korte fantasy en paranormal verhalen van bekende en onbekendere auteurs. Zo staan er bijvoorbeeld verhalen in van Vanessa Gerrits en Jen Minkman, twee auteurs van eigen bodem die ik ontzettend goed vind. Ik ben heel benieuwd naar hun verhalen, maar het lijkt me ook heel tof om andere auteurs te ontdekken door middel van deze bundel!

April 2017

En dat waren alle boeken die ik mocht toevoegen aan mijn collectie deze maand! Ik ben in ieder geval stuk voor stuk blij met elk boek en kan niet wachten om ze te lezen en te recenseren! Welke boeken heb jij deze maand toegevoegd aan je collectie? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s