Series die ik momenteel volg #2

Toen ik in Ierland studeerde nam ik een Netflix abonnement en hier in Nederland maak ik daar nog steeds veel gebruik van. Ik schreef toentertijd een artikel over alle series die ik op dat moment volgde, maar dat is al bijna een halfjaar geleden en het leek me dus een goed moment voor een update!

netflix, disney, and princess afbeelding

De app die ik gebruik om bij te houden bij welke aflevering ik ben (Netflix doet dat ook voor me, maar sommige series kijk ik niet via Netflix) is TV Show Time en echt, ik zweer bij die app! Na elke aflevering kan je ook allemaal leuke memes bekijken over de aflevering en fangirlen met andere mensen, geweldig!

Teen Wolf
Teen Wolf gaat over de zestienjarige Scott die op een avond in het bos gebeten wordt en daarna verandert in een weerwolf. Dit is het begin van een groot avontuur waarin hij en zijn vriendengroep er langzaam achter komen dat er meer in hun kleine stadje aan de hand is dan ze denken.

Ik loop aardig bij bij deze serie, volgens mij moet ik nog een stuk of drie afleveringen. Daarna komt er nog een half seizoen en dan is deze serie afgelopen. Ik vind Teen Wolf ontzettend leuk, maar eerlijk gezegd ben ik wel blij dat dit het laatste seizoen is. Dan kan ik ook weer andere series gaan kijken, en eigenlijk was het verhaal ook wel een beetje klaar. Desalniettemin zou ik iedereen aanraden om Teen Wolf te kijken, want het is een hele toffe serie!

teen wolf, tyler posey, and dylan o'brien afbeelding

Game of Thrones
Game of Thrones gaat over het fictieve land Westeros en de zeven koninkrijken die om de troon van het land strijden. Je volgt eigenlijk alle verschillende koninkrijken, waardoor je vanuit alle hoeken informatie toegespeeld krijgt. 

Ook van Game of Thrones hoef ik nog maar drie afleveringen en eigenlijk stel ik deze stiekem een beetje uit, want ik ben echt nog niet klaar voor de seizoensfinale van seizoen 6. Sanne zegt de hele tijd dat het me zal verwoesten, dus dat is niet echt een positief vooruitzicht haha. Toch kan ik niets anders dan positief zijn over deze serie. Het zit zo geweldig in elkaar, niets is te gek en alles is super realistisch. Het enige wat deze serie doet, is je hart in duizend stukjes breken als er weer iemand sterft waar je gek op was, maarja.

Afbeeldingsresultaat voor game of thrones

Gilmore Girls
Gilmore Girls gaat over het dagelijks leven van de zestienjarige Rory en haar moeder Lorelai. Ze wonen in het kleine Amerikaanse stadje Stars Hollow en Rory gaat naar de prestigieuze school Chilton. 

Eigenlijk gaat Gilmore Girl niet over iets speciaals, maar is eigenlijk heel gewoon. Je volgt het dagelijks leven van een moeder en dochter die een hele speciale band hebben, en op één of andere manier is dit gewoon heel leuk om naar te kijken! Het is luchtig, grappig en kijkt heerlijk weg. De perfecte serie voor tussendoor. Ik kijk het elke ochtend tijdens het ontbijt en het opmaken, en daarnaast meestal ook nog een paar afleveringen ’s avonds.

cake, funny, and gilmore girls afbeelding

Orphan Black
Op een dag ziet een jonge vrouw een andere vrouw zelfmoord plegen. Iemand die precies op haar lijkt. Ze besluit het leven van deze vrouw over te nemen, maar komt er al snel achter dat er heel veel mis is met de wereld waarin ze leeft.. 

Deze serie ben ik begonnen toen ik een avondje met Lisa was, want zij was er verslaafd aan en wilde het nog wel een keer zien. Ik moet zeggen dat ik nog maar bij aflevering zes van het eerste seizoen ben, maar dat het wel ontzettend spannend is. Ik ga er niet teveel over vertellen want het is leuker als je er blanco in gaat, maar het is in ieder geval wel echt een aanrader!

orphan black afbeelding

Suits
Suits gaat over het leven van Harvey, een succesvolle advocaat, en zijn compagnon Mike. Het enige probleem is dat Mike geen rechtendiploma heeft. Hij heeft echter wel een enorm grote kennisschat en een buitengewoon goed geheugen, waardoor hij een briljant advocaat blijkt te zijn. Mike en Harvey houden Mike’s gebrek aan juridische scholing geheim en worden een onverslaanbaar duo.

Toegegeven: ook hier heb ik nog maar een stuk of vijf afleveringen van gezien. Amy en ik zijn er samen aan begonnen en hebben sindsdien eigenlijk geen tijd meer gehad om verder te kijken. Maar ik vond het wel erg leuk! Het is echter geen serie die je kan kijken als je ook iets anders aan het doen bent. Ik merkte dat ik wel echt de hele tijd moet opletten, anders raakte ik het verhaal een beetje kwijt. Ik hoop snel verder te kunnen kijken! (Ohja en de mannen zijn suuuperknap).

suits, gabriel macht, and patrick j. adams afbeelding

The Crown
The Crown vertelt het verhaal van de jonge koningin Elizabeth in haar jaren waar ze net koningin is geworden. Je ziet haar zoektocht naar geluk in combinatie met het harde leven wat om de hoek komt kijken als je een land leidt. 

The Crown bestaat uit tien afleveringen van een uur die het leven van de jonge koningin van Engeland laten zien. De Netflix original serie heeft ontzettend veel geld gekost en dit zie je aan alles: geweldige decors en kostuums, en ook hele goede acteurs. Het is een hele realistische serie die een kijkje neemt in het leven van een koningshuis. Ik ben ongeveer op de helft en het is best wel een ‘zware’ serie, maar toch geniet ik er steeds weer van.

Zo, dat waren ze! Het zijn er iets meer dan de vorige keer en eerlijk gezegd vind ik het ook een beetje onhandig om zoveel series door elkaar te kijken, maar aan de andere kant heb ik zo wel lekker veel keus haha.

Welke series ben jij momenteel aan het volgen? Wat is jouw favoriet? 

4 gedachten over “Series die ik momenteel volg #2

  1. Ik heb laatst game of thrones afgekeken, onwijs spannend en goede serie! Ook wacht ik op de laatste afleveringen van Teen wolf en vind het nu ook wel een beetje langdradig worden inderdaad. Ik kijk op dit moment veel te veel series! haha, maar ik heb vorige week 13 reasons why gekeken en dat kijk ik nu zelfs voor de tweede keer!

    x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s