Afspeellijst: Spring Feelings

Het wordt langzaamaan steeds meer lente en oh wat vind ik dat fijn! De moestuintjes staan alweer buiten, het zonnetje schijnt steeds vaker en het blijft langer licht. Ook heb ik al een heleboel lammetjes zien huppelen in de wei. Door al deze lente taferelen kreeg ik inspiratie om een lente afspeellijst op Spotify te maken, en die deel ik graag met jullie!

large (3)

Ik krijg een heerlijk lentegevoel van deze liedjes! Je kunt de afspeellijst natuurlijk volgen als je dat leuk vindt. En als je leuke suggesties hebt voor liedjes, dan hoor ik dat natuurlijk graag. 🙂

Wat is jouw favoriete liedje van het moment? 

3 gedachten over “Afspeellijst: Spring Feelings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s