Capture My Week #15

Hoi! Vandaag heb ik weer een leuke Capture My Week voor jullie. Ik genoot vooral van het lekkere weer. Daarnaast begonnen Amy en ik aan Suits en kochten we twee huisdieren. Kijk mee!

CMW15Maandag
Maandag begon super warrig, want ik werd een kwartier voordat ik op college moest zijn wakker. Uiteindelijk was ik een halfuur te laat, maar gelukkig was dat geen ramp. Na mijn college had ik nog een scriptiebijeenkomst en ’s avonds had ik een exchange event. Hier kon ik studenten iets vertellen over mijn tijd in Ierland, maar helaas was er niemand die naar Ierland ging! Iris, haar vriend en ik aten wat in het restaurant op de VU en daarna ging ik weer richting huis. Niet zo’n bijzondere dag dus, haha.

Dinsdag
‘S ochtends had ik al om 9 uur een vergadering over het colloquium (het event waar alle studenten van onze opleiding onze scriptie presenteren), want dat moeten de studenten zelf organiseren. Daarna racete ik naar mijn werk. Ik werkte de hele dag en was dus ’s avonds best wel moe.

Woensdag
Ik had zin in deze dag! ‘S ochtends had ik college en daarna fietste ik met Amy richting de Albert Cuijp om twee huisdieren aan te schaffen. Het was nog een hele klus om ze uit te zoeken, maar uiteindelijk is het gelukt. We zijn nu twee gelukkige vissenmoeders! Mijn vis heet Puck en die van Amy heet Simba.

17857573_1451714948182496_623753490_n

17888263_1451717438182247_1193328904_n

Hierna liepen we ook nog even de Cuijp over en kochten onder andere wat nootjes en supergoedkope munt en avocado’s. ‘S avonds keken we Temptation Island en dat was weer genieten haha.

Donderdag
Donderdag had ik eigenlijk vrij, maar mijn baas belde me of ik kon komen sluiten. Dat was eigenlijk prima, want ik hoefde maar twee uurtjes te werken en heb toch weer wat verdiend! Amy en ik maakten samen burrito’s en nacho’s

en dronken ook wat, want we hadden ’s avonds een open feest van roeivereniging Okeanos, waar de vriend van Iris lid van is. Onze preparty bestond uit het kijken van Suits, wat eigenlijk niet echt aan te raden is omdat je er niet echt van in de partystemming raakt, maar evengoed was het heel leuk!

Rond tien uur vertrokken we richting het Amsterdamse bos en onderweg meetten we met Iris. Op het feestje zelf kwamen we ook nog een aantal bekenden tegen en uiteindelijk was het een hele gezellige avond!

17841945_1451715754849082_498788997_n.jpg

Vrijdag
De dag begon een béétje brak, maar gelukkig trok dat snel weg nadat ik twee paracetemols innam. De rest van de dag besteedde ik eigenlijk aan het schoonmaken van het huis en mijn kamer, want dat was echt nodig. ’s Avonds kwamen Iris en Sanne bij ons eten als bedankje voor het helpen klussen bij de verhuizing. We maakten een pasta ovenschotel en het was super gezellig met zijn vieren! De fotokwaliteit is alleen dramatisch haha.

17857736_1451717404848917_1625196513_n

Zaterdag
Vandaag werkte ik eigenlijk de hele dag. Wat opzich niet erg was, want het was prachtig weer en ik werkte veel op het terras. Rond zes uur was ik alweer klaar en ging ik richting huis, waar ik nog een uur heerlijk van de zon op ons balkonnetje kon genieten. Daarna at ik het restje pasta van vrijdag en de rest van de avond werkte ik aan mijn theoretisch kader van mijn scriptie. Yay.

Zondag
Zondag was een leuke dag, want ik ging overdag lunchen met mijn opa, moeder en Valerie. Het was schitterend weer, rond de 21 graden, en we konden dus lekker op het terras zitten. Ik bestelde een broodje kip, avocado en bacon en het smaakte heerlijk.

17857308_1451717531515571_620526239_n

Na het lunchen childe ik nog even bij mijn moeder en rond een uur of vijf verhuisde ik naar mijn vader, want daar at ik ’s avonds. Na het eten maakte ik nog wat schoolwerk en daarna keken we Boer Zoekt Vrouw. Het was weer genieten haha.

En dat was het weer voor deze week! Aankomende week wordt ook heel leuk vol feestjes, dus daar lezen jullie maandag weer iets over. 🙂

Wat hebben jullie afgelopen week voor leuks gedaan? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s