1000 vragen aan jezelf #34

De één na laatste 1000 vragen post jongens! Kunnen jullie het geloven? Voor mijn gevoel ben ik hier al zó lang mee bezig haha. Na deze hele reeks vragen hoop ik gauw weer iets anders leuks op zondag te bedenken. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen en eerst nog eens dertig vragen beantwoorden!

1000 vragen aan jezelf

931. Heb je ooit getwijfeld over je geaardheid
Nee eigenlijk niet.

932. Welke cocktail beschrijft jou het best?
Oeh, moeilijke maar leuke vraag! Ik denk Cosmopolitan. Sweet, maar tegerlijkertijd ook met een scherp randje. Want volgens mij ben ik over het algemeen wel lief, maar kan ik ook van me afbijten als dat nodig is.

933. Wat was de mooiste bruiloft die je hebt bezocht?
De bruiloft van mijn oom en tante. Ik zat in groep acht en was bruidsmeisje en de bruiloft was op een prachtig landgoed, waardoor ik me de hele dag eigenlijk als prinses voelde. Echt één van mijn gelukkigste jeugdherinneringen denk ik. Hieronder een foto van het landgoed!

Image result for landgoed waterland

934. Wat is je favoriete plek op internet?
Oeh moeilijk, want ik heb er meerdere! Sowieso mijn eigen blog, maar ook alle andere blogs die ik volg. En daarnaast ook Facebook, Youtube en Netflix!

935. Ben je ooit op een blind date geweest?
Haha nee, nog nooit!

936. Naar welk gangpad zou je racen als je één minuut gratis winkelen?
De boeken!! En als die er niet zijn (als het in een supermarkt is) dan denk ik dure producten die ik wel heel lekker vind, maar niet zo gauw koop vanwege de prijs. Of allemaal producten die heel lang goed blijven, zodat ik een lekker voorraadje kan inslaan haha.

937. Heb je weleens iemand versierd?
Nou ik heb het wel eens geprobeerd, maar ik ben er dus helemáál niet goed in en veel te awkward voor, haha. Dus ja, soms lukt het, soms niet.

938. Ga je graag naar de kapper en de schoonheidsspecialist?
Jaa, heerlijk! Alleen ga ik amper naar de kapper omdat ik mijn haar juist lang wil, en de schoonheidsspecialist eigenlijk ook niet omdat ik het altijd zo duur vind.

939. Kun je goed opschieten met je schoonfamilie?
Ik heb mijn schoonouders pas één keer ontmoet, maar ik vond ze meteen heel erg lief en warm en voelde me meteen erg thuis daar! Dus ja, ik zou wel zeggen dat ik goed met ze kan opschieten. Deze zomer ga ik weer 2,5 week naar Noorwegen dus dan kan ik ze gelukkig beter leren kennen!

940. Welke songtekst heeft je door liefdesverdriet gesleept?
Wel meer dan één liedje haha, hier een klein lijstje:
Breakeven – The Script
Six Degrees of Seperation – The Script
We Are Never Getting Back Together – Taylor Swift
What Doesn’t Kill You Makes You Stronger – Kelly Clarkson

941. Heb je weleens oude meubels opgeknapt?
Ik heb mijn oude bed en kast ooit gewhitewashed (schrijf je dat zo?) en een oud kastje in mijn kamer ook. Hartstikke leuk, want zo lijken oude meubels die je eigenlijk een beetje zat bent weer als nieuw!

942. Wat is je favoriete Youtube filmpje?
Ik kijk altijd héél veel The Voice filmpjes terug haha, omdat ik dat altijd zo leuk vind om te kijken. Verder kijk ik de laatste tijd ook veel vlogs, maar daar ga ik binnenkort een apart artikel over schrijven, dus die houden jullie van me tekort. 🙂

943. Wat doe je als je verdrietig bent?
Huilen en Nicholas Sparks kijken terwijl ik mezelf volprop met chocolade. Lekker cliché haha,  maar waar.

944. Wat is het belangrijkste wat je van je ouders leerde?
Pfoe, moeilijk! Ik denk om van mezelf te houden, en mijn bescheiden- en dankbaarheid. Toen mijn ouders gingen scheiden veranderde er financieel natuurlijk ook het één en ander, maar ik heb daardoor wel geleerd om blij te zijn met wat ik heb. Ik heb het nog steeds heel goed hoor, maar hierdoor ben ik heel snel tevreden.

945. Onderhandel je vaak met jezelf?
Ik sluit wel veel dealtjes met mezelf ja, haha. “Als je eerst een uur hard studeert, mag je straks een aflevering van Reign kijken” en zulk soort taferelen.

946. Waarin zijn mannen beter dan vrouwen?
Technische klusjes denk ik. Zoals lampen ophangen, een gasfornuis aansluiten.. Daar kwamen Amy en ik met de verhuizing in ieder geval écht niet uit, terwijl onze vaders/ooms het zo voor elkaar kregen.

947. Waarin zijn vrouwen beter dan mannen?
Inleven in anderen, dingen gezellig maken, luisteren, multitasken.

948. Op een schaal van één tot tien; Hoe gezond eet je?
Hm, dat zou nog wel gezonder mogen. Ik denk rond de 6,5, oeps haha.

949. Waar heb je onlangs je excuses voor aangeboden?
Dat ik pakketjes die ik deze week op de post zou doen, waarschijnlijk maandag pas kan versturen.

950. Wat is je bijnaam?
‘Ro’. Lekker kort haha, maar het klinkt wel lekker.

951. Ga je af op je gevoel of ratio?
Gevoel, zonder twijfel. Ik ben echt een gevoelsmens en doe veel op intuïtie.

952. Op wie was je onlangs jaloers?
Ik vind jaloers nogal een negatief woord, maar ik ben wel een piepklein beetje jaloers op Audun. Die zit nu in Australië en doet geweldige dingen zoals snorkelen tussen het Great Barrier Reef en door het regenwoud trekken. Echt zo gaaf, dat wil ik ook wel!

953. Wat vond je ontroerend aan het aanzoek van je partner?
Haha, er is nog geen aanzoek. Beetje vroeg ook wel. Maar toen Audun me vroeg of ik de zijne wilde worden (beetje kromme vertaling) was ik zó opgelucht dat hij de lange afstand durfde aan te gaan dat ik bijna moest huilen (oké en ik had ook gedronken dus dan ben je altijd sneller emotioneel haha).

954. Wanneer raakt je geduld op?
Als ik al heel lang op iets wacht wat eigenlijk binnen een paar tellen opgelost zou kunnen worden. Oh, en ik vind wachten bij de apotheek ook altijd zo vervelend. Daar ben ik ook altijd erg ongeduldig. En als de bus niet komt, of als het lang duurt in de rij voor de kassa.. Ja, best vaak dus.

955. Wat zou je nog tegen die ene pestkop willen zeggen?
Dat hij waarschijnlijk totáál geen idee heeft hoe zeer woorden kunnen doen bij een 12 jarig meisje dat op die leeftijd best onzeker was.

956. Ben je een optimist, een pessimist of een realist?
Ik denk een optimist. Ik zie dingen meestal wel van de zonnige kant en weet overal ook wel het beste van te maken.

957. Welk zelfgemaakt toetje is altijd een succes?
Met Valerie had ik laatst echt een lekker toetje gemaakt. Met aardbeien, koekkruimels, roomkaas en munt. En dan maak je van die laagjes.

958. Wie speelt er een belangrijke bijrol in je leven?
Een bijrol, hmm. Misschien mijn scriptiebegeleider? Aangezien hij degene is die straks bepaalt of ik het haal of niet hahah.

959. Welke gebeurtenis heeft een enorme indruk op je gemaakt?
Mijn neefje werd 12 weken te vroeg geboren en het was enorm spannend of hij het zou halen of niet. Nu is hij echt een heerlijk jochie van 7 en kerngezond. Ik vind het zo bijzonder hoe dat kan, en kan me echt niet meer voorstellen dat hij veel te klein in de couveuse lag.

960. Ben je toe aan verandering?
Eigenlijk niet per se, omdat ik onlangs al een best grote verandering heb meegemaakt, namelijk uit huis gaan. Ik ben het hier nog helemaal niet zat en daarnaast heb ik ook een nieuw baantje, dus het leven is niet bepaald saai haha. Misschien over een tijdje wel. Met Audun ben ik trouwens wel toe aan verandering. We willen graag dichterbij elkaar wonen, want we missen elkaar steeds veel te erg. Maar we hebben wel al een soort van plan, dus hopelijk gaat dat door! Ik vertel jullie er meer over als het allemaal vast staat. 🙂

En dat was het weer voor vandaag! Nog maar 40 vragen te gaan, die krijgen jullie volgende week van mij in een extra lange editie!

Nu ben ik benieuwd: wat is jullie bijnaam? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s