Capture My Week #14

Ondanks dat vorige week tentamenweek was, heb ik toch een heleboel leuke dingen gedaan! Daarnaast werkte ik veel en genoot ik van het heerlijke weer. Kijk mee naar de foto’s!

CMW14Maandag
Maandagochtend moest ik eerst naar de tandarts en daarna zette mijn vader me af bij de VU, waar ik de hele dag studeerde want het was tentamenweek. Rond 4 uur ging ik richting huis en kocht ik een cadeautje voor Amy, want die was jarig! We zaten heerlijk op het balkon in de zon te genieten terwijl we een appeltaartje aten. Leventje!

Ook begon ik met het zaaien van mijn moestuintje voor dit jaar! Op dit moment zijn mijn radijsjes al aan het ontkiemen. Het ziet er in ieder geval gezellig uit!

17758111_1443849558969035_364857449_n

Dinsdag
Op dinsdag had ik mijn eindpresentatie van het vak Journalistiek Praktijkonderzoek, waarvoor ik met twee andere studiegenootjes onderzoek had gedaan in opdracht van NOS op 3. De presentatie ging erg goed! Daarna studeerde ik nog twee uurtjes in de bieb voordat ik naar huis ging en daar weer de hele middag op het balkon ging chillen. Dat ik donderdag tentamen had, nam ik maar even voor lief.

‘S avonds fietste ik met Amy naar de Bijlmer, want ik ging samen met mijn vader en een vriend van hem (Amy ging met iemand anders) naar de oefenwedstrijd Nederland-Italië! Het was een hele beleving, ook al was de wedstrijd zelf nogal slecht. Ik vond het heel erg leuk om eens mee te maken!

17742280_1443849542302370_65341511_n

Woensdag
Ik kwam vandaag eigenlijk amper het huis uit, omdat ik de hele dat diehard aan het leren was voor mijn tentamen van donderdag. ‘S avonds ging ik naar de Albert Heijn om boodschappen te doen en kocht ik bij een Turks groentewinkeltje een heleboel fruit voor een prikkie. Dat ga ik vaker doen!

Donderdag
Tentamen vandaag! Ik weet niet precies hoe hij ging, ik denk dat ik hem net wel of net niet gehaald heb. Evengoed denk ik dat ik het vak wel kan afsluiten, omdat ik mijn tussenopdrachten altijd met hoge cijfers heb afgesloten. Goed, na mijn tentamen racete ik naar mijn werk, waar ik ’s avonds voor het eerst moest afsluiten in mijn eentje. ‘S avonds childe ik vooral.

Vrijdag
Vrijdag had ik ’s ochtends vrij, maar ’s middags moest ik weer werken. Dat was wel prima, want ik had toch geen tentamen meer! Het was heerlijk weer dus dan is werken op het terras best wel fijn. De avond bracht ik hartstikke gezellig door achter mijn computer, want ik moest het theoretisch kader voor mijn scriptie schrijven. Joepie.

Zaterdag
Beetje saai, maar zaterdag moest ik wéér werken. Vandaag was een ontzettend chaotische dag omdat onze kok al een week ziek is, waardoor mijn baas in de keuken moet staan en ik (die er pas twee weken werkt) samen met één andere voor een vol restaurant én terras moet zorgen. Er gingen dus wel wat dingetjes niet helemaal soepel, maar mijn baas zei dat hij ’s avonds wel trots op ons was haha, dus dat is fijn. Na mijn werk at ik snel en ’s avonds kwam Sanne langs om een wijntje te drinken. We keken Hartenstraat op Netflix en het was heel gezellig!

17671399_1443841695636488_2026504043_n

Zondag
Zondagochtend stond ik best vroeg op voor een zondag (half 10), en werkte ik weer verder aan mijn theoretisch kader. Rond vier uur ging ik op weg naar Uithoorn, want Amy vierde daar haar verjaardag voor haar familie. Ik mocht ook komen en het was heel gezellig. We zaten heerlijk in de tuin buiten en ’s avonds keken we Miljoenenjacht onder het genot van heerlijke worteltaart die Amy zelf maakte. Een hele gezellige afsluiter van de week!

 

En dat was mijn week! Niet heel bijzonder, maar wel heel gezellig. Wat hebben jullie gedaan afgelopen week?

2 gedachten over “Capture My Week #14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s