1000 vragen aan jezelf #33

Nieuwe zondag, nieuwe vragen! Vandaag is het heerlijk weer buiten, maar helaas moet ik werken aan mijn scriptie. Hopelijk kan ik vanmiddag nog even naar buiten! Maar voor nu, eerst even dertig nieuwe vragen beantwoorden voor ik hard aan het werk ga. Let’s go!

1000 vragen aan jezelf

901. Heb je weleens een speech gehouden?
De enige speech die ik me kan herinneren is de speech die ik op mijn moeders 50e verjaardag gaf, voor een stuk of 70 man.

902. Naar wat voor soort restaurant ga je het liefst?
Oeh, Japans of Mexicaans denk ik. Ik ben gek op sushi, maar ook op nacho’s. Nu krijg ik helemaal zin om uiteten te gaan haha.

903. Wat is het grote voordeel van single zijn?
De vrijheid denk ik, en dat je eigenlijk kan doen wat je wilt. Maar aan de andere kant; je beklemd voelen in een relatie is ook niet helemaal gezond. De kunst is om je vrij te kunnen voelen ín een relatie!

904. Wat is het grote voordeel van in een relatie zijn?
Een maatje hebben waarmee je alles kan bespreken, en het gevoel dat je weet dat er altijd iemand voor je is. Je bent niet alleen (oké dit geldt niet helemaal voor een langeafstandsrelatie want ik voel me behoorlijk vaak alleen zonder mijn maatje in de buurt haha). En dat verliefde gevoel is ook heerlijk!

905. Vind je jezelf mooi?
Ik vind mezelf in ieder geval niet lelijk, en ik ben blij met hoe ik eruit zie!

906. Welke emotie beleef je minstens een keer per dag?
Blijheid en ergernis denk ik? Want ik ben vaak blij en geniet van de kleine dingetjes, maar soms erger ik me ook wel weer aan kleine dingetjes. Gelukkig overheerst de blijdschap meestal. 🙂

907. Wanneer heb je voor het laatst champagne gedronken?
Telt cava ook? Dat was vorige week toen onze ouders kwamen eten. De moeder van Amy had cava meegenomen om te proosten op ons nieuwe huisje!

908. Ben je een zondagskind?
Euh, wat is dat? Op internet las ik dat een zondagskind iemand is die veel geluk heeft. Nouja, ik heb in ieder geval niet zoveel ongeluk (*klopt af*) en ben ook gelukkig eigenlijk, dus in dat opzicht wel.

909. Hoe zou het schilderij over jouw leven eruitzien?
Wow, wat een moeilijke vraag! Ik denk met veel heldere kleuren en een paar donkere gedeeltes voor de moeilijkere tijden die ik heb meegemaakt. Maar over het algemeen vrolijke kleuren (doe maar pastel, want die vind ik het mooist).

910. Aan welk kledingstuk van vroeger koester je goede herinneringen?
Ik had vroeger een soort Schots rokje die ik echt geweldig vond. Ik combineerde het dan met een zwart coltruitje (volgens mij zat ik pas in groep vijf ofzo). En ik weet nog dat mijn moeder het eerst verschrikkelijk vond, maar ik wilde hem zó graag dat ik hem toch kreeg. En toen ik er eenmaal mee op school liep, gingen opeens allemaal andere meisjes ook Schotse rokjes dragen, en vond mijn moeder het rokje ineens wel leuk haha (trendsetter).

911. Wat zou er in een contactadvertentie over jou staan?
Iets als; is lees- en blogverslaafd, geobsedeerd met katten en eigenlijk gewoon een beetje raar. Maar ook heel gezellig en lief.

912. Met wie heb je voor het laatst heel hard gelachen?
Dat was gisteravond met Sanne. ❤

913. In welke talen kun je je verstaanbaar maken?
Nederlands, Engels, Spaans en Duits. En ik spreek al een klein beetje Noors, maar me verstaanbaar maken lukt denk ik nog niet helemaal. Hopelijk over een tijdje wel!

914. Waar kom je maar niet aan toe?
Sporten! Slecht excuus, maar ik heb het echt heel druk deze tijd met op mezelf wonen, werken, studie en dat soort dingen. Hopelijk kan ik morgenavond, want ik heb wel motivatie! (Gek is dat, als ik zeeën van tijd heb kan ik nooit motivatie vinden om te sporten, en als ik het superdruk heb wil ik het liefst drie keer in de week. Hebben jullie dat ook?)

915. Komt wijsheid met de jaren?
Ja, echt zo!

916. Wat is het ergste scheldwoord dat je ooit naar iemands hoofd hebt geslingerd?
Eigenlijk scheld ik nooit met erge woorden zoals ziektes. Waarschijnlijk zal het een heel slap scheldwoord zoals klootzak zijn geweest haha.

917. Wat is het spontaanste wat je ooit hebt gedaan?
Gek voorbeeld misschien, maar hier moest ik opeens aan denken. Ik weet nog wel toen ik in de derde klas zat (ik was vijftien of zestien volgens mij) dat ik bij mijn vriendje op de bank zat en dat er een reclame van McFlurry op tv was. En toen keken we elkaar tegelijkertijd aan en besloten om maar gewoon naar de dichtsbijzijnde MacDonalds te rijden om een McFlurry te halen, haha. Wat toentertijd best een stap was want de MacDonalds was nog best ver weg. Maar het was wel heel erg leuk!

918. Is je leven pas compleet met kinderen?
Ik heb (nog) geen kinderen, dus ik kan deze vraag denk ik niet beantwoorden. Maar ik denk wel dat het je leven een stuk rijker zal maken! Mij lijkt het in ieder geval geweldig om later twee of drie kleine hummeltjes te hebben rondlopen die op mij lijken.

919. Hoe gedraag je je in een spookhuis?
Ik klamp me meestal giechelend vast aan degene met wie ik door het spookhuis loop, haha.

920. Met wiens uiterlijk zou je willen ruilen voor een dag?
Wow lastig! Maar ik heb wel een enorme girlcrush op Lily Collins en Adelaine Kane, dus waarschijnlijk één van die twee. Aan de andere kant vraag ik me af wat voor zin het heeft om één dag met iemand van uiterlijk te veranderen.

921. Ben je actief op internetfora?
Niet echt op fora eigenlijk, meer alleen op blogs en social media.

922. Kun je lekkere hapjes maken?
Als ik m’n best doe en de tijd er voor neem, zeker!

923. Wat heb je onlangs zelf voor elkaar gekregen?
Met Amy heb ik laatst het internet en de televisie moeten aansluiten. Nou, dat was me nog een gedoetje, vooral omdat we de verkeerde telefoonaansluiting gebruikte haha. Maar na een paar uur chagrijnen op Tele2 en blijven proberen is het ons toch gelukt.

924. In hoeverre lijkt jouw leven op een sprookje?
Pfoe, er zijn zoveel sprookjes dus ik zou het echt niet weten! Maar qua karakter uit een sprookje zou ik mezelf denk toch het meest met Belle identificeren; liefde voor lezen en verlangen naar de wereld.

925. Wat snap je soms nog steeds niet?
Alle ellende in de wereld

926. Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken?
Audun die opeens in Amsterdam is? Gratis vliegtickets? Dat ik de loterij gewonnen heb?

927. Draag je dagelijks make-up?
Bijna wel ja. Alleen als ik de deur niet uit hoef, of alleen even voor een kleine boodschap bijvoorbeeld, dan doe ik geen make-up op.

928. Welke meditatieoefening is je favoriet?
Ik mediteer eigenlijk niet.

929) Wat zou je doen (of hebben gedaan) als mensen gemiddeld veertig jaar werden?Pfoe, minder geld uitgeven aan onzinnige dingen en meer reizen!

930. Waar erger je je aan bij anderen, maar doe je zelf ook?
Ehm, te laat komen? Al kom ik zelf niet heel vaak te laat eigenlijk.

Dat was hem alweer! Nog maar twee edities van deze rubriek en dan heb ik alle 1000 vragen beantwoord, wow!

Wat ga jij doen op deze mooie zondag? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s