New In | Maart 2017

Waar ik in de maanden januari en februari in totaal een stuk of 6 boeken aan mijn boekenkast toevoegde, is dat in de maand maart evenveel! Wederom kocht ik geen boeken zelf, want op jezelf wonen is dúúr en ik wil mijn TBR die al torenhoog is eigenlijk eerst tackelen. Wel nam ik een aantal schitterende recensie exemplaren in ontvangst die ik graag met jullie deel.

new in algemeen1.jpgAllereerst de fysieke exemplaren! Dat zijn er vier dit keer en kunnen jullie hieronder zien:

P1160421.JPGOp de rand van het niets – Corinne Duyvis ontving ik van HarperCollins en heb ik op dit moment bijna uit. Het boek gaat over Amsterdam in de nabije toekomst en de wereld die wordt verwoest door een komeetinslag. Het is echt heel goed geschreven en ik vind het verhaal ook heel origineel! Zodra ik hem uit heb kunnen jullie natuurlijk snel een recensie verwachten.

Eerste Leven – Gena Showalter kreeg ik eergisteren binnen, ook van HarperCollins en dat was echt een enorm fangirlmoment, haha. Ik ben zó blij met dit boek! Nadat ik op de rand van het niets uit heb, ga ik hier gelijk aan beginnen! Extra leuk: Gena komt naar YALFest dus daar kan ik het boek laten signeren!

Van uitgeverij de Fontein kreeg ik Z.G.A.N. – Debra Oswald toegestuurd. Het is een ander soort boek dan dat ik normaal lees, maar één van mijn leesdoelen voor 2017 was andere genres oppakken, dus bij deze! Z.G.A.N. gaat over Sully die besluit een nier te doneren aan een vreemde. Het schijnt heel humoristisch geschreven te zijn dus ik ben heel benieuwd!

En als laatste het boek dat ik als eerste ontving deze maand: Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby – Caren Lissner. Ook deze komt van HarperCollins en schijnt een hele leuke chicklit te zijn. Nu heb ik al een hele tijd geen chicklits meer gelezen en af en toe kan ik daar enorm van genieten, dus ik ben heel benieuwd wat ik van deze vind!

Op de rand van het niets – Corinne Duyvis
Eerste Leven – Gena Showalter
Z.G.A.N. – Debra Oswald
Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby – Caren Lissner

Naast deze fysieke boeken mocht ik ook twee ebooks aan mijn collectie toevoegen! De eerste is Zielverzamelaar – Masha Schoonakker van uitgeverij Storm Publishers. Het verhaal klinkt echt ontzettend gaaf en origineel, hopelijk is de uitvoering ook zo! Daarnaast ontving ik Phobos2 – Victor Dixen, waar ik heel benieuwd naar ben, want het eerste deel vond ik erg tof. Dit exemplaar kreeg ik van uitgeverij Q.

ebooks.png

Zielverzamelaar – Masha Schoonakker
Phobos2 – Victor Dixen

En dat zijn alle boeken die ik deze maand aan mijn collectie heb mogen toevoegen! Het zijn allemaal pareltjes en daarom wil ik alle uitgeverijen ook hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen!

Welke boeken heb jij deze maand aan je collectie toegevoegd? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s