Leuke dingen in April

Volgens mij zeg ik dit elke maand, maar wat is de tijd weer snel gegaan! Morgen is het alweer april en het is volop lente in Nederland, iets wat me super gelukkig maakt. In april heb ik weer een aantal leuke dingen gepland waar ik graag met jullie op vooruit wil blikken.

flowers, spring, and tree afbeeldingReünie met (bijna) alle Nederlanders uit Ierland
Stiekem mis ik Ierland echt behoorlijk af en toe. Vooral als ik terugdenk aan de geweldige tijd die ik daar had met alle leuke mensen. Gelukkig zie ik in april een heleboel vrienden weer terug! 13 april gaan we namelijk een avondje stappen in Utrecht, waar een heleboel van mijn vrienden wonen. Ik heb echt onwijs veel zin om iedereen weer te zien (ook al zag ik Donea en Elles nog in Brussel) en ik  ben nog nooit in Utrecht uit gegaan, dus ook daarin heb ik veel zin!

Lunchen met opa
Sinds ik op mezelf woon zie ik mijn ouders natuurlijk veel minder vaak, maar mijn opa helaas ook. Hij komt elke zaterdag borrelen bij mijn moeder, maar daar ben ik natuurlijk niet zo vaak meer. Heel jammer. Hij stelde laatst echter voor om binnenkort met zijn vieren (mama, Valerie, opa en ik) lekker te gaan lunchen bij ons favoriete restaurant in Vinkeveen. Ze hebben daar echt heerlijk eten en we gaan er ook vaak op zijn verjaardag heen voor een diner, maar nu dus een lunch! Dat wordt vast heel gezellig (en lekker!)

Pasen
Ik kijk ook enorm uit naar Pasen, want dat is altijd zo enorm gezellig! Wel véél te veel eten natuurlijk, maar dat hoort er gewoon bij. Ik heb echt zin in de paasontbijtjes/brunches, want die vind ik stiekem nog lekkerder dan de diners. En omdat mijn ouders gescheiden zijn krijg ik twee dagen bomvol lekkere etentjes en gezellige mensen. Kom maar op!

cute, rabbit, and bunny afbeelding

YALFEST
Gisteren schreef ik er ook al een post over, maar ik heb super zin in YALFest! Wel moet ik nog aardig wat boeken lezen, wil ik van alle auteurs iets gelezen hebben, maar dat komt hopelijk wel goed. Ik heb zin in de dag vol gezelligheid, leuke mensen, leuke auteurs en boeken! Daarnaast wil ik ook heel graag een boekenkaars kopen bij Emmy, dus dat ga ik ook zeker doen.

Koningsdag
Ik woon nu in de stad, en dat is echt de perfecte locatie om Koningsdag te vieren! Hoewel het plan is om het op Koningsdag lekker rustig aan te doen (lees: lekker rondstruinen en chillen in het Vondelpark met hopelijk mooi weer) willen we met Koningsnacht echt uit en lekker feesten. Vorig jaar was het weer nogal ‘meh’, dus ik hoop echt dat dat dit jaar beter is!

Diner met UL Dutchies
En op de laatste dag van april heb ik nog iets heel leuks, namelijk een etentje met al mijn Nederlandse vriendinnen uit Ierland! Ik heb ze bij mij thuis uitgenodigd en 30 april was de eerste datum dat iedereen kon haha, bizar laat wel. Maar ik heb er evengoed heel veel zin in. Ik kan niet wachten om allerlei herinneringen op te halen en terug te blikken op die geweldige tijd.

Wat voor leuks gaan jullie doen in april? 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s