Mijn YALFest 2017 project

Over 23 dagen is het zover, dan vindt de tweede editie van YALFest plaats! Vorig jaar was ik van de partij en heb ik een ontzettend leuke dag gehad, dus ik heb veel zin in deze editie! Tot mijn schrik zag ik echter dat ik maar van één van de auteurs die langskomt iets gelezen heb. Dat kan natuurlijk niet, en daarom bedacht ik een klein persoonlijk projectje wat ik wil gaan uitvoeren zodat ik op 23 april van (bijna) alle auteurs iets gelezen heb!

Naamloos.pngHet is wel heel dramatisch, van alle auteurs die komen en van alle boeken die zij gepubliceerd hebben, heb ik er één gelezen. ÉÉN! Dat moet natuurlijk anders. Phobos van Victor Dixen las ik vorig jaar ergens, maar alle andere auteurs hebben ook zulke leuke boeken uitgebracht dat ik die ook zeker wil lezen voor YALFest. Of in ieder geval zoveel mogelijk.

Daarom heb ik een lijstje gemaakt met alle boeken die ik nog vóór 23 april wil lezen. Het zijn er aardig wat en ik weet ook niet of het me gaat lukken om ze allemáál te lezen, maar ik ga het in ieder geval proberen. Kijk mee!

Image result for riders veronica rossi

 

Riders – Veronica Rossi
Riders zat vorig jaar bij YALFest in de goodiebag. Ik had het andere boek, maar Sanne had Riders en ik mocht hem van haar lenen voor YALFest. Top! Ik weet niet precies waar het verhaal over gaat, maar de cover vind ik in ieder geval práchtig. Mede daardoor heb ik echt zin om er in te beginnen.

Riders is te koop voor €18,99 

 

 

 

 

Image result for the cage megan shepherd

The Cage – Megan Shepherd
&
De Jacht – Megan Shepherd

Deze boeken heb ik allebei als ebook en ook Sanne heeft mij deze weer aangeraden. Ze zei dat ze heel leuk en verrassend waren. Toch ben ik er nog niet in begonnen, waarom weet ik eigenlijk niet. Ik heb de achterkant nog niet gelezen en ik weet nog niet of ik dat wel ga doen, ik vind het altijd heel leuk om zonder verwachtingen in een verhaal te stappen! De cover belooft in ieder geval veel goeds.

The Cage is te koop voor €15,00
De Jacht is te koop voor €19,99

 

Image result for phobos2 victor dixen

Phobos2 – Victor Dixen
Het eerste deel hiervan las ik dus al en vond ik erg leuk en verfrissend. Daarnaast was het einde ook super spannend en had een enorme cliffhanger. Ik vond het dan ook extra leuk toen ik het tweede deel als recensie exemplaar mocht ontvangen van Uitgeverij Q.

Phobos 2 is te koop voor €17,50

 

 

 

 

 

Image result for eersteleven gena showalter

Eerste Leven – Gena Showalter
Ik heb nog nooit een boek van Gena gelezen maar jongens, DEZE COVER!! Echt ongelofelijk prachtig. Toen dit boek nog niet vertaald was wist hij mijn aandacht al te trekken en belandde hij op mijn TBR, maar nu HarperCollins heb ook in het Nederlands heeft uitgegeven én ik heb als recensie exemplaar mocht ontvangen, heb ik echt geen excuus meer om hem niet voor YALFest te lezen. Sterker nog: als ik het boek dat ik momenteel aan het lezen ben uit heb, begin ik daarna metéén aan Eerste Leven.

Eerste Leven is te koop voor €17,99

 

 

 

Image result for the jewel

The Jewel – Amy Ewing
Ook van dit boek snap ik niet dat ik hem nog niet gelezen heb, want hij lijkt me én heel leuk, én ik heb hem al als ebook! Als ik het verhaal op de achterkant lees doet het me eerlijk gezegd nogal aan een combinatie van de Selectie en de Chemical Garden boeken denken, maar ik ben benieuwd of dit echt zo is, of dat ik er helemaal naast zit. Ook de novelle, Opgesloten, wil ik nog graag voor die tijd lezen. Ook aangezien die helemaal niet zo dik is!

The Jewel is te koop voor €17,50
Opgesloten is te koop voor €5

 

 

Dit zijn alle boeken die ik al in mijn bezit heb, dus van deze boeken heb ik echt geen excuus meer om ze niet te lezen voor YALFest! Er zijn echter ook nog een paar boeken van andere auteurs die komen, die ik nog niet in mijn bezit heb. Natuurlijk wil ik die ook nog graag lezen, maar ik weet niet of dat financieel haalbaar is omdat ik sinds ik op mezelf woon met heel veel andere kosten kamp! Daarom laat ik het even bij dit lijstje, maar stiekem hoop ik dat ik Onverschrokken er ook nog bij kan rekenen, want dat boek lijkt me zó vet!

Ga jij naar YALFest dit jaar? Naar welke auteur kijk jij het meest uit om te ontmoeten?

8 gedachten over “Mijn YALFest 2017 project

  1. Ik heb ook zo’n lijstje gemaakt, maar het lukt me niet zo goed om de boeken te lezen! 😉 Ik heb zo weinig tijd! Maar ik had al veel van de auteurs gelezen, dus dan ziet ik wel goed denk ik! Momenteel ben ik bezig in de KOA! Ik kijk dus echt uit om David Arnold te ontmoeten!

  2. Ik heb van 3 auteurs een boek gelezen (Veronica Rossi, Victor Dixen en Amy Ewing). Of het mij nog lukt van de anderen allemaal een boek te lezen weet ik niet, maar sowieso lees ik nog wel Eerste leven door Gena Showalter en Phobos 2. 😀

  3. Hier nog een! Ik heb zelfs nog geen enkel boek van de auteurs gelezen! Ook ik heb een soort projectje voor mezelf opgezet. Ik heb alle boeken die me aanspreken al klaarliggen om gelezen (en gesigneerd) te worden! Ik ben benieued hoeveel ik er kan lezen voor die tijd. Ik kijk enorm uit om Amy Ewing en Lesley Livingston te ontmoeten. Of nouja… Eigenlijk allemaal! Misschien zie ik je daar! 🙂

    1. Zou leuk zijn als ik je zou tegenkomen! Ik ben ook zó benieuwd naar Onverschrokken van Lesley Livingston. Ik ben trouwens nu in Eerste Leven bezig en dat is ook echt een aanrader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s