Capture My Week #13

Terug van weggeweest is hier Capture My Week! Normaal gesproken op maandag, maar deze week even een dagje later vanwege een drukke planning. Vanaf deze week ga ik jullie weer laten zien en vertellen wat ik allemaal doe in mijn leven! Deze week kwam Audun en gingen we onder andere naar Brussel om onze vrienden uit Ierland weer te zien. Kijk mee!

BrusselMaandag
De week begon rustig met een vrije dag. Ik moest wat deadlines inleveren en deed ook nog wat boodschapjes. ‘S avonds was ik erg moe dus ik lag al rond een uur of tien in bed met een boek, waarmee ik snel in slaap viel.

Dinsdag
Dinsdag had ik een drukke dag! Eerst had ik college en daarna had ik mijn tweede werkdag bij lunchroom Bozz op de Albert Cuijp. Het was daar een relatief rustige dag dus dat was wel fijn om op die manier ingewerkt te worden. Na mijn werk fietste ik snel naar huis, want Mike kwam bij ons eten! Als bedankje voor het verhuizen maakten Amy en ik pasta carbonara voor hem, met avocado in de saus. Het smaakte heerlijk maar omdat ik zo’n honger had, at ik veels te veel haha.

Woensdag
Naar deze dag keek ik al langer dan een maand uit; Audun kwam vandaag namelijk weer voor een weekje naar Amsterdam! Ik had hem al een maand niet gezien dus het was ontzettend fijn om weer samen te zijn. Ik had die middag nog wel college, maar toen ik thuis kwam had Audun boodschappen gedaan en stond er een boeket rozen op tafel. Zo romantisch! We maakten samen taco’s en de rest van de avond hebben we lekker gechild en keken we een aflevering van Black Mirror.

Image

Donderdag
Het was prachtig weer vandaag, dus na mijn college liepen we naar de Albert Cuijp om bij mijn werk lekker te lunchen. We kozen allebei voor een Bozzburger en zoals altijd was die weer heerlijk. Daarna liepen we de hele Cuijp af en belandden we in het Sarphatipark, waar we van de zon genoten. Het gaf me echt zo’n lentegevoel!

‘S avonds was het tijd voor iets anders heel leuks, ik ging namelijk samen met Audun en zijn broer Martin naar de ArenA om daar de wedstrijd Ajax-Kopenhagen te kijken. Echt heel toevallig, want Auduns broer is dus groot Ajax fan en komt af en toe een weekje naar Amsterdam om allerlei wedstrijden te kijken. Deze week waren ze dus allebei in Amsterdam en ze hadden elkaar al sinds Kerstmis niet meer gezien. De wedstrijd was overigens ook een hele belevenis. Ajax won met 2-0 dus het was groot feest. Echt leuk om mee te maken.

Vrijdag
Vandaag moesten we vroeg op, want om half 10 vertrok onze bus naar Brussel! We gingen hier een nachtje heen om vriendinnen die we in Ierland ontmoet hebben weer te zien. Het was maar drie uur met de bus en de reis was eigenlijk vrij chill en goedkoop, dus echt een aanrader! Het busbedrijf heet Ouibus. Audun, Donea en ik zaten in dezelfde bus dus we brachten de middag ook met z’n drieën door. We bezochten het Atomium en childen in het aangelegen park tot het tijd was om naar Adeline’s appartement te gaan.

WhatsApp Image 2017-03-19 at 15.38.59

Adeline woont in een superleuk appartement in Brussel, en daar dronken we eerst iets voordat we naar de stad gingen om daar te eten en de avond door te brengen. We haalden Belgische frietjes bij een kraampje op een plein, en daarna doken we de pub in. Superleuk want het was St. Patricks Day die dag, de beroemde feestdag in Ierland. We gingen dus ook naar een Ierse pub en even voelde het net alsof we in Ierland waren in plaats van België. Het voelde echt een beetje als thuiskomen.

WhatsApp Image 2017-03-19 at 15.38.58

Zaterdag
We begonnen de dag met een lekkere brunch bij Oma, waarna we een enorme stadswandeling maakten van 15 kilometer. Adeline is een enorm goede tourguide, dus we hebben echt alle hoogtepunten gezien haha. Het regende helaas wel, maar evengoed was het een hele leuke dag. Brussel is een hele leuke stad voor een weekendje weg!

Audun en ik namen de bus zaterdagavond om 19:10 terug en rond half 11 ’s avonds waren we weer in mijn appartement. We waren allebei ontzettend moe dus deden niet heel veel meer die avond.

Zondag
En zondag was alweer de laatste dag dat Audun hier was! Dat voelt altijd heel dubbel, maar gelukkig hebben we er een leuke dag van gemaakt. We namen de tram naar het Spui en liepen vanaf daar naar de Nieuwmarkt, Zeedijk, de Wallen over en terug richting de Kalverstraat, waar ik een onwijs mooi paar sneakers van Audun kreeg.

Image-1

Image-1 (1).jpgNa deze minitour door Amsterdam gingen we weer terug richting huis en daar bestelden we lekker pizza. Het was een hele relaxete avond met pizza, Netflix en wijn, dus dat was nog even genieten. We begonnen ook aan het kijken van Now You See Me 2, maar waren allebei zo moe dat we rond een uur of 11 in slaap vielen.

En dat was mijn week alweer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een Capture My Week te zien. Misschien dat ik dit weer elke week ga doen, misschien alleen bij interessante weken. Even aankijken maar!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? 

Een gedachte over “Capture My Week #13

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s