1000 vragen aan jezelf #31

Nieuwe zondag, nieuwe vragen! Het einde komt nu echt in zicht, en eerlijk gezegd lijkt het me ook wel leuk om iets nieuws op de zondag te gaan doen, maar voor nu wil ik die 1000 wel gewoon bereiken, haha. Laten we snel beginnen!

1000 vragen aan jezelf

851. Is vreemdgaan het einde van de relatie?
Ik vind dat je dat per relatie moet bekijken, en niet per se alleen door het vreemdgaan, als je snapt wat ik bedoel haha.

852. Zou je de wet overtreden om iemand van wie je houdt te redden?
‘De wet’ is nogal een breed begrip hierin. Door rood rijden is namelijk wel iets anders dan bijvoorbeeld verkrachting, en het is allebei ‘de wet overtreden’. Maar om iemand te redden van wie ik hou zou ik denk ik wel in zekere mate de wet overtreden, ja.

853. Ben je weleens afgewezen om je ideeën?
Vast wel, maar ik kan het me eigenlijk niet echt herinneren

854. Van welk vakantiesouvenir word je nog steeds blij?
Ik heb eigenlijk heel veel vakantiesouvenirs waar ik blij van wordt! Maar ik heb een heel mooi boompje die ik in een ijsgrot in Oostenrijk heb gekocht, en dat boompje is gemaakt van edelstenen. Ik heb hem toentertijd van mijn ouders gekregen en ben er heel zuinig op!

855. Houd je je vast aan iets wat je eigenlijk allang had moeten loslaten?
Op dit moment niet geloof ik! Gelukkig maar, want dat is eigenlijk helemaal niet goed voor iemand. Ik heb het wel in het verleden gedaan trouwens, maar daar werd ik niet gelukkig van.

856. Is je grootste angst ooit uitgekomen?
Nog niet, en ik hoop dat ik dat moment ook nooit hoef mee te maken!

Processed with VSCO with hb1 preset

857. Waar lag je vijf jaar geleden wakker van?
Of ik niet te dik was, of jongens me wel leuk vonden, of mijn puistjes erg zouden opvallen en al die andere zorgen waar pubers zich druk over maken haha. Ik ben heel blij dat ik die onzekerheid achter me heb kunnen laten!

858. Heb je weleens het gevoel dat je ‘vandaag’ al vaker hebt beleefd?
Dat niet, maar sommige dagen lijken wel erg op elkaar haha. Gewoon de routinedagen op de universiteit bijvoorbeeld.

859. Wie maakt jou een beter persoon?
Moeilijke vraag! Ik hoop ikzelf? En mijn moeder misschien haha, want die heeft wel veel invloed op me. En mijn vriend, want door hem zit ik alle dagen echt heel goed in mijn vel.

860. Wat maakt je aan het lachen?
Katten die schattige maar klunzige dingen doen, en Audun als hij weer eens lekker klunzig bezig is.

861. Wat zou er op je eigen tv-zender te zien zijn?
Als ik oneindig budget zou hebben? Allerlei reisprogramma’s! Bijvoorbeeld een soort dagelijkse show terwijl ik een coole roadtrip maak bijvoorbeeld. Of interessante documentaires waarin ik mijn liefde voor journalistiek en reizen kan combineren! Ik word al helemaal enthousiast als ik er aan denk haha. 

862. Wat motiveert je om te gaan sporten?
Het fijne gevoel wat ik na een workout heb! En natuurlijk dat ik er strakker van wordt en door afval. 

Inspirational Quotes 004

863. Hoe ziet volgens jou de hemel eruit?
Wit, vredig, rustig en heel mooi. Waar alle overleden mensen en dieren rust hebben kunnen vinden en heel gelukkig zijn, en in vrede samen kunnen leven.

864. Wat neem je minstens twee keer per maand voor? Of om op een vrije middag écht aan school te gaan, maar dat schiet er dan ook nog vaak bij in. 
Om gezonder te gaan eten. Dat neem ik mezelf echt héél vaak voor.

865. Wanneer heb je voor het laatst in een hangmat gelegen?
Dat was vorig jaar toen ik met Amy, Iris en Sanne naar de sauna ging in Schiedam. Het was een heerlijke dag en het zonnetje scheen ook, dus op een gegeven moment hadden we vier hangmatten geclaimd en heb ik daar het fijnste dutje ooit gedaan. 

866. Wat vind je het prettigst aan een wellness?
Wat toevallig haha, met betrekking tot de vorige vraag. De ontspanning! Heerlijk een hele dag niks doen. Geen telefoon of iets dergelijks en gewoon de hele dag ontspannen en genieten. En het gratis scrubzout. 

867. Kijk je weleens films in een andere taal dan Nederlands of Engels?
Intouchables! Ik hou van die film en die is in het Frans. Ook heb ik wel eens Scandinavische films gezien. En voor filosofie moest ik eens een keer een film in het Russisch kijken, maar dat waren echt de drie saaiste uren uit mijn leven haha. 

868. Maak je je soms onnodig druk?
Ja, soms maak ik me zorgen over dingen die een paar dagen later (of zelfs de volgende dag) al niet meer belangrijk lijken te zijn. 

Processed with VSCO with a6 preset

869. Welk woord heb je jarenlang verkeerd gezegd?
Ik zei altijd verbrouwereerd in plaats van verbouwereerd haha, totdat mijn moeder me er een paar maanden geleden op wees. Oeps. 

870. Wat is belangrijker: De reis of de bestemming?
De reis! 

871. Laat jij over je heen lopen?
Soms nog wel eens helaas, maar ik probeer nu wel sneller in te grijpen als ik merk dat dat gebeurt! 

872. Luister je vaak naar de radio?
Eigenlijk luister ik meer Spotify, maar als ik in de auto zit vind ik de radio altijd heel fijn! Mijn favoriete zender is SkyRadio, omdat daar lekker weinig reclames zijn, en er een perfecte mix is tussen nieuwe en oude liedjes. 

873. Wat is erger: falen of het nooit geprobeerd hebben?
Zonder twijfel ‘het nooit geprobeerd hebben’! Van falen leer je ook, namelijk hoe je het de volgende keer anders moet doen en hoe je jezelf kunt verbeteren. Van nooit proberen leer je helemaal niets! 

874. Wat hadden mensen nooit van jou verwacht?
Dat is een moeilijke.. Ik weet het niet!

875. Naar welke feestdag kijk je elk jaar opnieuw uit?
Kerstmis! Echt het lichtpuntje in de koude winterdagen. Vooral omdat het altijd zo gezellig is. Ik ben benieuwd waar ik dit jaar Kerst zal vieren, misschien wel in Noorwegen! 

876. Welke kleur zou jij je leven geven?
Ik denk een mooie kleur blauw. Niet te licht, niet te donker. Omdat het leven eigenlijk ook zo is. Maar ook omdat blauw dezelfde kleur is als de lucht en de zee, en beide hebben oneindige mogelijkheden. Ik hoop dat mijn leven ook zo wordt! 

877. Wie beschermt jou?
Ik denk dat mijn oma nog altijd bij me is om een oogje in het zeil te houden!

878. Kijk je weleens naar de sterrenhemel?
Ja, dat vind ik echt geweldig om te doen! Als het helder is kan ik wel uren naar boven staren, zoeken naar vallende sterren en fantaseren over wat daar allemaal gebeurt.

879. Waar wordt je rustig van?
Slapen? ASMR kijken? Maar ook van een boek lezen of een film kijken, of bellen met mijn moeder haha.

880. Kun je goed tegen stilte?
Ja hoor, ik vind stilte eigenlijk wel lekker! Behalve als het te lang duurt, dan zet ik toch maar even een muziekje op. 

Zo jongens, dat was hem weer! Nu ben ik benieuwd: wat hadden mensen nooit van jou verwacht? Laat het me weten in de comments! Fijne zondag allemaal ❤ 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s