1000 vragen aan jezelf #30

Wow, dit is lang geleden! Maar ik kon de vragen al een hele tijd niet meer vinden en eerlijk gezegd ben ik het ook een heleboel keer vergeten. Maar goed, daar gaan we weer! We hebben nog iets minder dan tweehonderd vragen te gaan dus dat schiet al lekker op.

1000 vragen aan jezelf

821. Hoe groen zijn jouw vingers?
Ik hou elk voorjaar en zomer een moestuintje bij wat eigenlijk best wel goed gaat! Hoewel afgelopen jaar ik alleen worteltjes heb kunnen oogsten (het regende zo vaak), had ik dat jaar ervoor heel veel verschillende groenten geoogst! Hopelijk zal het dit jaar weer zo goed gaan, want ik vind het nog altijd erg leuk om te doen.

822. Voel je je thuis op een camping?
Hm, eigenlijk niet zo, hoewel ik toch wel heel lang heb gekampeerd met mijn ouders en zusje! Maar ik vind het gewoon niet fijn dat je geen toiletfaciliteiten bij de hand hebt, en ook dat alles een beetje primitief is. Begrijp me niet verkeerd, want dat vind ik in de wilde natuur júist gaaf, maar op zo’n camping waar iedereen hutjemutje zit is het niet echt mijn ding.

823. Vind je het belangrijk wat andere mensen van je denken?
Ik zou graag ‘nee’ antwoorden op deze vraag, maar natuurlijk vind ik het fijn als andere mensen me aardig vinden. Aan de andere kant, als mensen me niet aardig vinden kan ik daar ook niet wakker van liggen hoor.

824. Wat is je favoriete quote?
Pff, ik heb er eigenlijk een hele boel; ik heb zelfs een apart quoteboekje waar ik al mijn favoriete quotes in schrijf! Maar wat me wel opviel is dat sinds ik met Audun ga, ik heel veel zoetsappige lyrics van onder andere Ed Sheeran opschrijf haha. #klef.

825. Ga je graag naar rommelmarkten?
Jaaa ik vind dat echt heel erg leuk! Al moet ik mezelf wel vaak inhouden om geen troepjes te kopen waar ik later niets aan heb. 

826. Ga je als eerste een lege dansvloer op?
Ik zou dat niet zo snel in mijn eentje doen, maar met vriendinnen zeker wel als er leuke muziek is! Dan kan ik sowieso echt niet stil blijven staan haha.

827. Wat is de laatste musical die je hebt gezien?
Dat was volgens mij Sky, vorig jaar mei. Ik vond de musical echt heel mooi en aangrijpend, en heb het ook niet droog kunnen houden daar!

828. Hoeveel kuilen en heuvels zitten er in jouw levenspad?
Ik heb best een paar heftige dingen meegemaakt in mijn leven, maar ik besef me ook goed dat het veel erger kan en ben daarom dankbaar dat ik en mijn dierbaren onder andere (zo goed als) gezond zijn.

cat, animal, and funny afbeelding

829. Wanneer heb je voor het laatst iets met een groep gezongen?
Laatst was mijn moeder jarig en kwamen er wat vriendinnen van haar op bezoek. Ik begon toen piano te spelen en de rest ging zingen, onder andere allemaal liedjes van Marco Borsato. Op een gegeven moment zaten we echt met z’n tienen te zingen en dat was zo leuk!

830. Waar maak je je op dit moment zorgen over?
Over wat ik volgend jaar met mijn leven ga doen, haha. Ik haal dit jaar (hopelijk) mijn bachelordiploma maar ik heb echt nog géén idee wat ik daarna wil gaan doen. Master? Tussenjaar? Reizen? Ik weet het niet, help!

831. Wat is de grootste gok die hebt genomen?
Pfoe, wat een moeilijke! Eerlijk gezegd kan ik niets bedenken.

832. Wat is de belangrijkste levensles die je hebt geleerd?
Op mijn twintigste verjaardag schreef ik een artikel met 20 levenslessen in 20 jaar. Dat zijn wel de belangrijkste levenslessen die ik tot nu toe heb geleerd!

833. Heb je een droom die steeds terugkomt?
Beetje raar verhaal dit, maar ik had vroeger altijd een hele enge droom over een heks en een ambulance die me de hele nacht achtervolgde. En de heks kreeg me dan altijd te pakken en gaf me dan de kieteldood (oké dit klinkt echt dom, maar het was zo eng altijd!). Maar doordat ik ’s nachts zo in die droom leefde kreeg ik altijd kramp in mijn rug waardoor ik altijd met hele heftige rugpijn wakker werd en die rugpijn bleef dan ook een paar dagen. Zo vervelend! Ik was toen echt een jaar of 8 ofzo, dus nog best wel jong, maar ik kan het me nog heel goed herinneren!

balloons, pink, and blue afbeelding

834. Doe je soms gekke dansjes als niemand je ziet?
Haha, ik weet nog wel toen Audun en ik net een beetje contact via Whatsapp kregen dat ik soms een gek, blij dansje deed als hij een leuk berichtje stuurde. Maar vaak doe ik het niet.

835. Voor welk huishoudelijk klusje ben je blij dat er een apparaat is uitgevonden?
Stofzuigen en wassen. Stel je voor dat je je hele huis met een bezem zou moeten vegen. Of al je was met de hand zou moeten doen. Dat zou zoveel meer tijd kosten!

836. Wat is je favoriete eiland?
Ik ben op Texel, Cyprus, Mallorca, Corfu en Elba geweest, en aan allemaal heb ik hele gelukkige herinneringen. Texel, Corfu, Elba en Cyprus omdat ik daar hele fijne zomervakanties heb gehad, en Mallorca omdat dat een geweldige feestvakantie was.

837. Aan welke hersengymnastiek doe je?
Ehm, studeren? Daar train ik mijn hersenen al genoeg mee haha. Vroeger had ik ook zo’n braintraining spelletje op de Nintendo DS en dat vond ik altijd erg leuk, maar daar heb ik tegenwoordig echt geen tijd meer voor! Op vakantie hou ik er echter wel van om bijvoorbeeld sudoku’s te maken.

838. Welk thema zou je kiezen als je een themafeestje zou geven?
Ik denk iets zoals The Great Gatsby. Dat vind ik zo’n tof thema!

839. Welke droom viel onlangs in duigen?
Dat is een moeilijke! Ik kan zo even niets bedenken (gelukkig).

Afbeelding van Valentina Correa

840. Praat je makkelijk over geld?
Ik heb niet echt grote geheimen als het aankomt op geld, maar ik hang ook niet aan de grote klok hoe mijn bankaccount eruit ziet, haha. Gewoon normaal, denk ik dus.

841. Heb  je weleens ’s nachts gezwommen?
Volgens mij niet. Jammer! Dat wil ik wel echt een keer doen.

842. Op welke social media ben je actief?
Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat!

843. Wat zou je doen als geld geen rol zou spelen?
Elk weekend bij Audun op bezoek gaan, de hele wereld rondreizen volgend jaar (want dan zou het ineens heel makkelijk zijn om een tussenjaar te nemen) en misschien nog een tweede studie doen, want ik ben het studeren eigenlijk nog helemaal niet zat.

844. Wat lijkt je vervelend aan oud zijn?
Dat alles meer moeite kost en dat je van die pijntjes hebt. Ik hoop echt dat ik fit oud wordt, zoals mijn opa van 80 bijvoorbeeld, die nog elke zondag en woensdag aan het tennissen is. En het lijkt me ook heel moeilijk dat er dan steeds mensen om je heen overlijden.

845. Wie neemt de meeste beslissingen in jouw leven?
Ik wilde eerst zeggen: ‘duh, ik natuurlijk’. Maar toen bedacht ik me dat het nemen van je eigen beslissingen helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Daarom ben ik extra blij dat ik wel zo vrij ben om mijn eigen beslissingen en fouten te maken.

drawing, art, and cat afbeelding

846. Hoe oud zou je altijd willen blijven?
Nou, daar kan ik eigenlijk nog niet echt een antwoord op geven want ik ben pas twintig haha. Toch vind ik tot nu toe echt dat iedere leeftijd zijn charme heeft. Mijn zusje zei laatst: mis je het niet om zeventien/achttien te zijn en elk weekend te feesten enzo? Hoewel ik dat een geweldige tijd vond, was ik toen ook nog wel onzeker en dergelijke, en ik vind mijn studententijd ook echt geweldig, dus nee, eigenlijk vind ik het juist heel fijn dat je steeds een jaartje ouder wordt haha.

847. Van welke fruitsoorten maak je graag een fruitsalade?
Oeh, nu heb ik zin in een fruitsalade haha. Even denken: appel, mandarijntjes, aardbeien, meloen, banaan, kiwi

848. Heb je een goede pokerface?
Nee, echt verschrikkelijk haha. Ik kan nooit grapjes met mensen uithalen omdat ik nooit mijn lach in kan houden, en volgens mij kan iemand ook zo van mijn gezicht aflezen wat ik denk. Smoesjes vertellen kan ik dan wel weer heel goed, haha.

849. Heb je weleens zelf een sieraad gemaakt?
Vroeger was ik gek op zelf sieraden maken! Ik had geloof ik wel drie dozen vol met kralen en maakten altijd armbandjes en kettingen. Zo leuk!

850. Hoe zie je jezelf het liefst?
Gelukkig natuurlijk!

 

Zo, dat was het weer voor vandaag! Wat is jullie favoriete quote? 

4 gedachten over “1000 vragen aan jezelf #30

  1. Dat van die zoetsappige quotes is zo herkenbaar haha. Nu ik met Niels ben, zijn al mijn favoriete quotes echt heel erg klef en romantisch. Best wel erg eigenlijk haha

  2. Hé tof! Ik vul de vragen ook elke week in. Zit alleen een heel stuk minder ver dan jij. Haha. Ik vind het super moeilijk om een favo quote te kiezen! Ben er echt gek op. Maar ik denk: “Always be a work in progress” en “Find joy in the ordinary”. En ♥♥♥ voor zoetsappige kleffe romantische quotes. Hoe meer hoe liever! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s