New In | Januari en Februari 2017

Tot mijn schrik besefte ik me, toen we al in half februari leefden, dat ik in januari helemaal geen New In artikel had geschreven! Goed begin van het jaar, haha. Nu was het ook geen enorme ramp, want volgens mij kreeg ik maar één boek binnen, maar alsnog! Daarom heb ik besloten om de eerste twee maanden samen te voegen en een groter artikel te schrijven. Veel leesplezier!

new in algemeen1.jpgDeze twee maanden heb ik zelf geen boeken gekocht (hoera!) maar kreeg ik een aantal, ik won er eentje en ook een aantal recensie exemplaren kwamen binnen. Leuk! Laten we eerst een kijkje nemen naar de fysieke boeken:

P1160384.JPGVan uitgeverij Clavis kreeg ik vorige week onverwachts dit leuke boekje binnen. Het is een soort preview van de Bijzondere Vertelsels van Ransom Riggs. Er staat één bijzonder vertelsel in deze preview en ik zag al dat de illustraties prachtig waren, dus mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt! Bedankt Clavis!

Van uitgeverij Q kreeg ik Calamity van Brandon Sanderson toegestuurd, en hier was ik ontzettend blij mee, want Staalhart en Vlammenwerper vond ik allebei echt fantastisch. Ik ben nu ongeveer op de helft bij dit boek en ik moet zeggen dat ik het tot nu toe in ieder geval hartstikke gaaf vind. Ik ben zo benieuwd naar de ontknoping, maar stiekem ben ik ook heel bang dat het niet aan mijn hoge verwachtingen zal voldoen. We zullen zien. In ieder geval hartstikke bedankt uitgeverij Q!

Echte liefde vind je in de boekhandel van Veronica Henry kreeg ik van uitgeverij Boekerij toegestuurd en kwam als complete verrassing. Superleuk, want er zat ook een tshirt bij die hier nu gebruikt wordt als pyjama. Het verhaal lijkt me echt heel leuk, want het gaat over een jonge vrouw die een eigen boekhandel heeft. Ik ben er nog niet aan toegekomen om te lezen, maar dat wil ik wel snel gaan doen! Bedankt Boekerij!

In januari kreeg ik ook eindelijk het pakketje binnen voor de Boekenadventskalender. Jep, mijn pakketje had helaas wat vertraging maar ik was wel heel blij toen hij eindelijk binnen was! En het boek wat erin zat vond ik ook fantastisch, namelijk Omhulde Stad van Ransom Riggs. Die stond op mijn verlanglijstje en nu mis ik dus alleen nog het laatste deel. Deze boeken staan zo mooi in mijn boekenkast! Dankjewel Lisa!

Als laatste won ik ook nog Klikspaan van M.J. Arlidge bij Bruna. Superleuk! Die staat alleen helaas niet op de foto, want ik heb hem uitgeleend aan Amy (die hem binnen drie dagen uit had en hem heel goed vond) en daarna aan Amy’s vader, haha. Ik wil hem zelf ook graag gaan lezen, vooral door de positieve reactie van Amy! Dankjewel Bruna!

Bijzondere Vertelsels – Ransom Riggs
Calamity – Brandon Sanderson
Echte liefde vind je in de boekhandel – Veronica Henry
Omhulde Stad – Ransom Riggs
Klikspaan – M.J. Arlidge

Schaduw van de tijd

Daarnaast kreeg ik van Jen Minkman ook het epub bestand voor haar nieuwste boek Schaduw van de Tijd. Ik heb al verschillende boeken van Jen gelezen en vond ze stuk voor stuk heel erg leuk, dus ik hoop dat Schaduw van de Tijd mij ook zal overtuigen! Ik hoop hem snel te gaan lezen. Dankjewel uitgeverij Dutch Venture Publishing!

Schaduw van de Tijd – Jen Minkman

Dat waren mijn nieuwe aanwinsten van de eerste twee maanden van 2017! Ik ben er zelf ontzettend blij mee en hoop ze allemaal snel te kunnen recenseren voor jullie.

Van welk boek zouden jullie het liefst een recensie zien? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s