Leuke dingen in Maart

Februari heeft wat minder dagen dan de rest van de maanden van het jaar, en daarom is dit artikel ook weer iets sneller dan de vorige maanden. Maar goed, maart wordt een leuke maand denk ik. Ik heb zoals altijd een aantal leuke dingen gepland die ik graag met jullie deel!

art, design, and hello afbeelding

Gala studievereniging
Vorig jaar was ik natuurlijk bestuurslid van mijn studievereniging en dit jaar niet meer, maar toch probeer ik wel bij zoveel mogelijk activiteiten aanwezig te zijn. Ook dit jaar organiseren alle studieverenigingen van de hele faculteit weer een gala en ik heb er heel veel zin in! Het thema is roaring twenties en ik weet nog niet precies wat ik ga doen om aan dat thema te voldoen, maar het wordt sowieso gezellig!

Valerie komt logeren
Ik woon nu ongeveer twee weken op mezelf en ik heb het hartstikke naar mijn zin in Amsterdam. Valerie heeft deze week een weekje vakantie en toevallig had ik het deze week ook niet zo druk, dus ze komt donderdag een nachtje slapen! Super gezellig natuurlijk. We gaan ’s avonds waarschijnlijk ook nog even de stad in, dus dat wordt hartstikke leuk!

Vers voor de Pers: Journalisten van de toekomst
8 maart ga ik met Iris en Fiorella naar een avond voor journalisten van de toekomst. Deze avond is georganiseerd voor studenten door verschillende bladen van de Universiteit van Amsterdam. Je kon je inschrijven voor allerlei workshops die te maken hebben met hoe jij je het best kunt voorbereiden voor een journalistieke carrière. Het was helemaal gratis en helaas zijn de inschrijvingen nu gesloten omdat het vol zit, maar ik heb er ontzettend veel zin in! Volgens mij heb ik me opgegeven voor de workshops ‘Creatief denken in de journalistiek’ en ‘Digital storytelling’, dus dat wordt sowieso heel interessant!

foto van Tijdschrift Cul.

Uit in Amsterdam met Lisa
Lisa is een vriendinnetje die ik ken van de middelbare school en hoewel we elkaar niet zo vaak zien, hebben we wel altijd contact gehouden. Begin maart komt ze een nachtje slapen in mijn nieuwe stekkie en dan gaan we ook meteen uit in Amsterdam, naar een club waar een andere vriendin van ons werkt. Er is die avond karaoke, dus dat wordt sowieso lachen.

Fifty Shades Darker met Sanne
Sanne en ik hebben een soort Valentijnstraditie: we hebben de afgelopen vier jaar samen Valentijn gevierd omdat we alletwee geen Valentijn hadden en dat was hartstikke leuk altijd. Maar nu woont Sanne in Leeuwarden en had ik dit jaar opeens wél een Valentijn, dus besloten we onze Valentijnsdate gewoon te verplaatsen. Daarom gaan we deze maand samen naar Fifty Shades Darker. Over het algemeen hoorde ik dat deze beter is dan het eerste deel, dus ik ben heel benieuwd naar de film!

Weekendje Brussel
En als klap op de vuurpijl ga ik eind maart een weekendje naar Brussel! Audun komt de 15e weer naar Nederland en we zijn dan eerst een paar dagen in Amsterdam, en vrijdagochtend nemen we de trein naar Brussel om daar Adeline op te zoeken. Er komen nog een paar andere vriendinnen die we in Ierland hebben leren kennen, dus dat wordt echt superleuk! Ik heb ze allemaal al een hele tijd niet gezien, en we zullen genoeg hebben om over bij te praten. Zin in!

Image result for brussels

Een heleboel leuke dingen dus! Volgende week krijg ik ook ein-de-lijk internet in mijn appartement, dus dan kan ik ook weer vanuit huis gaan bloggen. En ik hoop dat ik daardoor ook weer elke dag een artikel kan publiceren.

Daarnaast hoop ik dat ik mijn leestempo weer een beetje kan opschieten, want ik heb deze maand maar twee boeken gelezen en dat schiet natuurlijk niet op.

Wat voor leuke dingen gaan jullie in maart doen? 

 

 

Een gedachte over “Leuke dingen in Maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s