Druk druk druk

Hoi lieve allemaal,

Sorry dat ik alweer zo lang niks heb geupload. Ik woon sinds zondag officieel in mijn appartementje in Amsterdam en daar is nog geen internet aanwezig, waardoor ik weinig tijd heb om artikelen voor jullie te schrijven. En ik moet natuurlijk ook even wennen aan het leven op mijzelf! Daarnaast is mijn opleiding weer begonnen, waardoor ik het natuurlijk ook weer druk heb met school. En als klap op de vuurpijl zit ik in een enorme leesdip. 😦 Daarom ben ik nu wat favoriete boeken aan het herlezen om zo hopelijk de zin om te lezen weer terug te krijgen.

Vanmiddag komt mijn vriend een weekje naar Nederland, dus hij kan meteen mijn nieuwe appartement zien en we zijn nu lekker al midden in Amsterdam, dus dat is fijn. Daarom zal ik komende tijd nog even niets uploaden, maar daarna hoop ik snel weer te gaan bloggen!

Hoe gaat het met jullie? Tot gauw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s