Movies I’ve Seen #13

Door de drukte met de verhuizing heb ik ineens heel weinig tijd om te bloggen! Maar toch heb ik vandaag weer een nieuw artikel voor jullie. Ik keek de afgelopen tijd weer een aantal films en die wil ik graag met jullie delen.

movies2

Moana
Moana is de nieuwste Disneyfilm en ik keek er enorm naar uit! Eigenlijk wist ik totaal niet waar het over ging, maar dat was juist wel leuk voor een keer. Het is een Disneyfilm zoals we gewend zijn: lachen, huilen, belangrijke levenslessen en gelukkig ook een echte powerchick. Ik hou ervan!

The Prestige
The Prestige keek ik met Audun toen we allebei zin hadden in een echte ‘mindfuck’ film. Nou, deze film is dat zeker! Het gaat over twee goochelaars in het Londen in de twintigste eeuw die tegelijkertijd ook grote concurrenten zijn. Om het meeste publiek te krijgen, gaan ze ver, héél ver. Ik vond het een super goede film die ik nog lang zal onthouden, en de acteurs zijn ook geweldig!

The Truman Show
Nog een hele rare, maar hele goede film. Dit is misschien niet voor iedereen een film, maar ik vond hem in ieder geval erg goed! The Truman Show gaat over Truman, die een doorsnee leventje leeft. Alleen hij weet niet dat zijn hele leven eigenlijk een reality show is, waar iedereen van weet behalve hij. Klinkt raar, toch? Je moet hem maar gewoon gaan kijken, want beter kan ik het niet uitleggen, haha.

The Time Traveler’s Wife
Deze film keek ik op Netflix toen ik een avond niet kon slapen. The Time Traveler’s Wife gaat over Clare, die verliefd wordt op een man die kan tijdreizen. Hij heeft dit echter niet onder controle dus verdwijnt soms op hele onhandige momenten. Een mooie drama film, soms ook ontroerend, grappig en vooral indrukwekkend. En hier zijn de acteurs ook weer super.

Dit waren de films die ik de afgelopen tijd zag! Heb jij nog filmaanraders voor mij?

9 gedachten over “Movies I’ve Seen #13

  1. The Truman Show, wow, die film ken ik nog! Ik keek hem toen ik was opgenomen in het ziekenhuis (daar hebben ze dus bizar veel films waar Jim Carrey in meespeelt), hij was inderdaad wat apart, maar wel erg goed. Voor een mindfuck-film moet je zeker bij Inception zijn, die film heb ik al een stuk of vijf keer gezien en telkens is het weer zo bijzonder om te zien! 😀

  2. De Trumanshow is best leuk. Maar eerlijk gezegd viel het meer onder acceptabele romcom dan mindfukc 😛 Voor een mindfuck film met Jim Carrey kan ik wel Eternal Sunshine of the Spotless Mind aanraden. Dat is echt een ‘whut’ film, maar heel mooi en lief en ook best hard en zielig.
    We hebben best weer wat films gezien de laatste tijd, maar niet echt iets wat er uitsprong als ‘oww, super!’

  3. Gisteren was Now You See Me op tv! Dat is gewoon echt een film dat als je begint met kijken je niet meer kunt stoppen. Zo spannend en leuk! en ook echt heel veel mindfuck 🙂

  4. Het is echt veel te lang geleden dat ik The Truman Show gezien heb, maar ik kan me herinneren dat ik echt onder de indruk was! Hoog tijd om de film opnieuw te kijken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s