Leuke dingen in februari

Februari was van tevoren een maand waar ik niet heel erg naar uit keek. Colleges beginnen weer en ik moet ook aan mijn scriptie beginnen. Maar er gebeurde afgelopen week iets waardoor mijn hele leven even op zijn kop staat en februari opeens een stuk spannender is geworden!

february, hello, and hello february afbeelding

Ik ga op kamers!
Het meest spannende nieuws van deze maand: ik ga uit huis! Ik heb samen met mijn beste vriendin Amy een superleuk appartement in de Pijp in Amsterdam gevonden, waar we op 1 februari de sleutel van hebben gekregen. Na ons semester in het buitenland waren we allebei erg gewend geraakt aan het leven uit huis en daarom wilden we ook graag uit huis toen we weer terug kwamen. Het appartement is ontzettend mooi en ruim, met twee slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer voor ons tweetjes. En hoewel er nog veel moet gebeuren qua klussen, heb ik heel veel zin om er mee aan de slag te gaan. Meer updates volgen natuurlijk!

Scriptie beginnen
Hoewel dit ongetwijfeld een hoop stress gaat opleveren, heb ik toch wel zin om aan mijn scriptie te beginnen. Mijn groepje behandelt dit jaar een interessant onderwerp, namelijk ‘geloofwaardigheid in liveblogs’. Ik ben benieuwd hoe het zal uitpakken en ik hoop dat ik mijn scriptie dit jaar met goed resultaat zal afsluiten!

Audun in Amsterdam
Audun heeft een paar weken vliegtickets geboekt voor half februari om me weer te komen opzoeken. Ik kijk er nu al enorm naar uit, maar wat extra leuk is, is dat hij dan ook mijn nieuwe appartement kan zien! Hopelijk ziet het er dan al een beetje gezellig uit! En natuurlijk gaan we weer lekker Amsterdam ontdekken, en eigenlijk wil ik ook een dagje met hem naar Utrecht want dat is ook een hele leuke stad.

Mijn eerste 21-diner
Begin februari wordt een vriendinnetje van me 21, en geeft een 21-diner! Ik heb dit zelf nog nooit meegemaakt, maar ik hoor van anderen dat het altijd een hele leuke ervaring is. We gaan lekker uiteten in een goed restaurant in de buurt en het wordt vast hartstikke gezellig, dus ik heb er zin in!

Reign begint weer!
Over tien dagen begint seizoen vier van één van mijn favoriete series: Reign! Ik kijk hier enorm naar uit want ik heb Reign enorm gemist! De vorige seizoenen waren allemaal enorm spannend dus ik hoop dat seizoen vier ook weer goed wordt. We zullen zien.

Dit zijn de dingen waar ik het meest naar uitkijk in februari! Wat gaan jullie deze maand doen? 🙂 

 

 

5 gedachten over “Leuke dingen in februari

  1. Leuk appartement! Gefeliciteerd! En ja: Utrecht is ook leuk (zeg maar: het is een beetje als Amsterdam, met de grachten en zo, maar dan met meer leuke spellenwinkels 🙂 ). Je zou ook even moeten checken of er een leuke (ouwerwetse of valentijns) film draait in het EYE, in Noord. Anders kom je nooit in Noord, en dat is toch ook … Amsterdam. Zeggen ze. Of anders naar Tuschinski en een film in de hoofdzaal kijken.
    En laat hem anders gewoon meeklussen in het appartement. Is-ie een beetje lang? Handig bij het ophangen van de plafond lampen.

    1. Ja hij kan zeker helpen klussen! Hij is qua lengte niet bijzonder lang, maar wel heel sterk en dat is ook handig haha. Bedankt voor je tips. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s