Mijn populairste afbeeldingen op Weheartit van 2016

Hoewel ik er niet echt aandacht aan besteed op mijn blog, ben ik fanatiek gebruiker van Weheartit. Ik kreeg laatst een mailtje met een leuk jaaroverzicht van 2016: de afbeeldingen die ik een hartje gaf, en die van andere gebruikers ook de meeste hartjes hadden gekregen. Omdat ik de afbeeldingen allemaal heel mooi vind (ik heb ze niet voor niets geheart) besloot ik dat ik ze net zo goed met jullie kon delen.

travel, road, and nature afbeeldingbuilding, city, and travel afbeelding

quote, girl, and emma watson afbeelding

Dream, beach, and sea afbeelding

cute, animal, and rabbit afbeelding

quote, music, and volume afbeelding

girl, sky, and travel afbeelding

girl, summer, and sunset afbeelding

rose, flowers, and red afbeelding

galaxy and art afbeelding

summer, light, and sunset afbeelding

nature, travel, and cliff afbeelding

flowers and spring afbeelding

art afbeelding

city, drink, and travel afbeelding

book, tree, and diy afbeelding

beach, summer, and sea afbeelding

girl, sky, and tumblr afbeelding

city, light, and photography afbeeldingfood, fruit, and banana afbeeldingparis, flowers, and france afbeeldingflowers, purple, and wallpaper afbeelding

quote, remember, and good afbeeldingice cream, food, and friends afbeelding

Grappig feitje: meer dan de helft van deze afbeeldingen zou ik nu echt niet meer hearten haha. Geeft toch aan hoe erg mijn smaak veranderd is binnen een jaar! Verder valt het me op dat er heel veel reisgerelateerde foto’s  tussen zitten. Die vind ik nog steeds heel leuk, want reizen is fantastisch. ❤

Maak jij veel gebruik van Weheartit? 

 

5 gedachten over “Mijn populairste afbeeldingen op Weheartit van 2016

  1. Ik was nog niet bekend met weheartit, maar dankzij jou ben ik ook meteen lid geworden want WAUW wat houd ik van prachtige plaatjes en ik kwijl bij elk van deze plaatjes weg. Dus weheartit is dan de perfecte plek voor me om te struinen! Vooral de eerste foto die je laat zien; zo ontzettend mooi!! Maar ze hebben stuk voor stuk wel iets. Of prachtige kleuren, geweldige composities, en en en.. LOVE it.

      1. Ja, hee! daar kom je nu mee?! hahahaha Ik ben al flink actief op de site en ik zie dat het inderdaad eenzelfde verslaving gaat worden als Pinterest, #HELPikHebHierHelemaalGeenTijdVoorMaarIkVindHetTeLeuk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s